Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! 2x een fietsarrangement naar Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Aangeboden door uitinapeldoorn 18 oktober 2019

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Wat dacht je van een middagje erop uit in de omgeving van Apeldoorn? Wij mogen 2x een fietsarrangement (inclusief huur elektrische fiets!) weggeven voor een geheel verzorgd dagje genieten van natuur én cultuur!

Fietsroute Stad en Natuur

De nieuwe fietsroute Stad en Natuur is samengesteld om inwoners en bezoekers te laten zien hoe mooi onze Apeldoornse omgeving eigenlijk is. Hij voert je door Apeldoorn naar Het Nationale Park de Hoge Veluwe en laat je onderweg bijzondere plekken zien die allemaal het pauzeren meer dan waard zijn. In Beekbergen kijk je met open mond naar de imposante locomotieven van VSM Beekbergen. Verderop drink je een kop koffie bij het sprookjesachtige Parc Spelderholt. Natuurliefhebbers halen onderweg hun hart op bij het wildkijkscherm Ringakker.

Foto: indebuurt.nl
Foto: Nationaal Park de Hoge Veluwe
Foto: Het Nationale Park de Hoge Veluwe
Foto: Apeldoorn Marketing

Heb je Het Nationale Park de Hoge Veluwe bereikt, dan staat een schat aan natuur, fietspaden, musea en monumentale gebouwen je te wachten. Onderweg naar Kröller-Müller Museum of Museonder zou je zomaar eens een ree, moeflon of wild zwijn kunnen spotten. Op de terugweg passeer je de heide (super mooi deze tijd van het jaar!) en de schaapskooi in Hoog Buurlo. Sluit je fietstocht af met een bezoekje aan CODA Museum!

De fietsroute Stad en Natuur kun je hier gratis downloaden. Een papieren versie van fietsroute Stad en Natuur is verkrijgbaar bij de toeristische informatiepunten in Apeldoorn, Beekbergen, Hoenderloo en Loenen.

fietsroute Stad & Natuur
Foto: Apeldoorn Marketing

Win een fietsarrangement

Geheel verzorgd uitwaaien met z’n tweeën? Wij mogen 2x een fietsarrangement Stad en Natuur weggeven. In het fietsarrangement zit voor twee personen:

  • Ontvangst met appeltaart
  • Huur van elektrische fietsen
  • Lunchpakket voor onderweg
  • Een ijsje bij IJs van Co
  • Entreekaarten voor Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Let op: omdat je gebruik mag maken van twee elektrische huurfietsen is het startpunt van de route in dit geval Veluwe Specialist Hoenderloo (Paalbergweg 89).

Kans maken op deze prijs? Meedoen kan van vrijdag 18 oktober tot en met dinsdag 22 oktober 2019 door je hieronder in te schrijven. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt hem niet dubbel toegestuurd. Op 23 oktober nemen wij contact op met de twee winnaars!

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben een mail gehad.

Lees ook:

Fietsroute stad en natuur

Wij fietsten de nieuwe fietsroute Stad en Natuur en dit is wat we allemaal tegenkwamen

Als je de heide achter je laat en plots een zandvlakte voor je ziet, om vervolgens in de verte een s...
fietsroute Stad & Natuur

Nieuwe fietsroute Stad & Natuur: in 15 kilometer naar de Veluwe ♥

Wist je dat je met een klein uurtje fietsen vanaf Apeldoorn midden in het machtig mooie Nationaal Pa...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door uitinapeldoorn. Meer over uitinapeldoorn ontdekken?

uitinapeldoorn gemeentediensten

Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Bekijk meer:gemeentediensten

adv.