Winnen! 2x deze mooie nieuwe wijnen van slijterij ’t Okshoofd

Aangeboden door Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd 4 mei 2019

Rechtstreeks van de Franse wijngaard, hebben de wijnen van Les Chemins de Perret hun weg gevonden naar de schappen van slijterij ’t Okshoofd. De nieuwe aanwinsten hebben alvast de goedkeuring van Fred en Yvonne. Wij mogen twee flessen weggeven! 

Okshoofd wijnen2Wit en rosé

Fred en Yvonne, eigenaren van ’t Okshoofd en wijnkenners in hart en nieren, zijn al om. Yvonne: “Wij hebben hem geproefd en zijn heel enthousiast. Hij is heerlijk fris! De witte sauvignon is gemaakt met de muscatdruif en de rosé van grenachedruiven.”

Behalve dat de flessen er stijlvol uitzien (met glazen dop!), smaken deze wijnen uit de Pays d’Oc dus heerlijk. De muscat sauvignon is fris, met een explosie van exotisch fruit. Perfect als aperitief, bij asperges, mosselen of sushi! De grenache gris is een rosé-wijn met een vleugje mandarijn, anijs en cranberry. Lekker!

Winnen

Wij mogen een fles muscat sauvignon en een fles rosé grenache gris weggeven! Schrijf je hieronder in om kans te maken op een van de twee flessen.

Deze winactie is afgelopen.

Niet gewonnen? De wijnen van Les Chemins de Perret zijn vanaf nu voor €10,99 te koop bij slijterij ’t Okshoofd!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd. Meer over Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd ontdekken?

Wijnhandel & Slijterij ’t Okshoofd slijterijen

Nu open09:00 - 18:00

​Sprengenweg 26, Apeldoorn

Bekijk meer:slijterijen

adv.