Win een gratis acnebehandeling!

Door Natalie Polman 23 januari 2019

Heb jij last van acne en heb je al allerlei methodes geprobeerd? Je maakt bij indebuurt kans op een gratis acnebehandeling!

De Apeldoornse Ciska is gediplomeerd allround schoonheidsspecialist en voor haar opleiding Medisch schoonheidsspecialist / Masterclass Dermatologie (hbo-conform geaccrediteerd) op zoek naar een persoon met een acnehuid.

“Dit mag in het gezicht zijn of op de rug. Tijdens de behandeling zal de huid goed gereinigd worden, puistjes en mee-eters worden verwijderd en indien gewenst kan er advies gegeven worden. Ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialist en dit is voor mij een aanvulling zodat ik mag werken voor de zorgverzekering”, aldus Ciska.

Doe mij zo’n gratis acnebehandeling!

Zie je het wel zitten om behandeld te worden door Ciska? Ruim dan de volgende dagen vast vrij in je agenda:

  • Donderdag 31 januari, 14.00 uur, Nieuwegein (lesdag Ciska). Deze reis wordt vergoed. *
  • Zaterdag 9 februari, 12.00 uur, Schoonrewoerd (examen). Deze dag kun je met Ciska meerijden.

* Donderdag 31 januari kun je eventueel meerijden met Ciska in de ochtend, alleen zul je je tot 14.00 uur zelf moeten vermaken. Er is internet en je kunt mee lunchen.

Let op

  • Het is van belang dat je puistjes plus mee-eters hebt
  • Je bent niet onder behandeling van een arts voor acne
  • Mocht je worden uitgekozen, dan vragen we je om een foto te sturen van je acnehuid. Dit is zodat Ciska kan bepalen met welke persoon zij het beste ‘aan de slag’ kan gaan. Deze foto zullen we na beoordeling door Ciska direct verwijderen en – uiteraard – niet publiceren.
  • De uiteindelijke behandeling door Ciska gebeurt zonder bijzijn van het team van indebuurt.

Meedoen

winactie 1

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.