Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win een avondje jeu de boulen in Apeldoorn!

Door Natalie Polman 11 februari 2020

Jeu de boulen in een echte hippe jeu-de-boulesbar, het kan sinds kort in Apeldoorn. Wij mogen een avondje in Klein Parijs weggeven. Je kunt nog een gooi doen tot en met zondag 16 februari!

Weer of geen weer: sinds december kunnen Apeldoorners overdekt – dus wind en regenvrij – jeu de boulen bij Klein Parijs. Een knipoog naar Klein Berlijn, de horecazaak die er direct voor zit. In het knus en typisch Frans aangeklede Klein Parijs kun je naar hartenlust met ballen gooien en tussendoor een hapje of drankje doen.

Laatste gooi om mee te doen

Heb je wel zin in een avondje spelen? Wij verloten een mooie prijs: 50 minuten jeu de boulen voor vier personen, inclusief een drankje en borrelhapje naar keuze! Je kunt deze week nog een gooi naar deze prijs doen.

Het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als je al bent ingeschreven; geen zorgen, je ontvangt niet ineens de nieuwsbrief dubbel en je maakt net zoveel kans om mee toen. Meedoen kan nog tot en met zondag 16 februari. De winnaar krijgt bericht per mail.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

P.S.: kun je niet wachten?! Reserveren voor Klein Parijs doe je telefonisch of per mail: 06 48413425 / [email protected]

Lees ook:

jeu de boulesbaan

Oui! Apeldoorn heeft een jeu de boulesbar en zo ziet ‘ie eruit

In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen kun je het Franse spel overdekt spelen. Vanaf heden ku...
klein berlijn

Arnoud (32) van Klein Berlijn: ‘Ik wil luxe eten serveren op mijn manier’

In 2012 opende er op de kop van de Apeldoornse Hoofdstraat de 'creatieve hangplek' Klein Berlijn. Op...

adv.