Bloeiend 2018: bekijk het programma en win prijzen!

Dit is een ondernemersbijdrage 20 augustus 2018

Op zaterdag 1 september trappen GIGANT, CODA en ACEC de start van het nieuwe culturele seizoen in Apeldoorn traditiegetrouw af met Bloeiend, een gratis cultureel festival voor jong en oud. En bij een goed festival hoort natuurlijk een boordevol programma én een aantal cadeau’s!

Bloeiend

Tijdens Bloeiend helpt Apeldoorn je even herinneren waarom we blij zijn dat de zomervakantie is afgelopen: het culturele seizoen begint weer!

Tussen 12.00 en 17.00 uur veranderen het Van Reekumplein en de steeg (beiden tussen GIGANT en CODA) en een deel van de Nieuwstraat daarom in een festivalterrein waar ontzettend veel te zien en te beleven is op het gebied van muziek, dans, kunst, theater, techniek, mode en circus.

Programma

Vanaf 12.00 uur ben je welkom. Muziekliefhebbers kunnen beats (leren) maken en muziekinstrumenten als een basgitaar, trompet, viool, gitaar, hobo en harp uitproberen. Of kijk eens of illustreren, schilderen of naaien iets voor jou is.

Liefhebbers van techniek krijgen de kans om mee te doen aan het LEGO robottoernooi, waar je een echte robot leert programmeren. Bouw daarna mee aan de langste knikkerbaan of maak kennis met de Precious Plastic machines van CODA FabLab. Niks afval, deze machines weten van plastic verpakkingen een fantastisch nieuw product te maken!

Verder is er straattheater, een circusspeelplaats, theaterkaraoke en een verhalenwerkplaats. Tussen 16.00 en 17.00 komt de blaasmuziekband Gallowstreet het plein op z’n kop zetten met een mix van hiphop, funk, afrobeat en dance. Het festival wordt om 17.00 uur afgesloten met de opening van Apeldoorn Fotostad bij ACEC.

Bloeiend 2018 Apeldoorn
Foto: CODA

Prijzen winnen!

Een festival zou geen festival zijn zonder mooie cadeau’s. Wil je kans maken op een van de onderstaande prijzen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Apeldoorn en geef antwoord op de volgende prijsvraag:

Wanneer komt jouw creatieve brein tot bloei? Gebeurt dat bijvoorbeeld als je achter je drumstel kruipt? Of begint het echt te kriebelen als je naar een mooie tentoonstelling kijkt of een robot programmeert?

Onder de reacties verloten we de volgende drie prijzen:

  • 2x entreekaarten CODA Museum
  • 2x bioscoopkaarten voor een film bij GIGANT inclusief 1x gratis film thuis kijken via Picl.nl
  • 2x diner tijdens opening Apeldoorn Fotostad op zaterdag 1 september, 17.00-19.00 uur

Deze actie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 


Meer over CODA ontdekken?

CODA bibliotheken

Nu open10:00 - 17:30

Vosselmanstraat 299, Apeldoorn

Bekijk meer:bibliotheken

Meer over Gigant, markant in cultuur ontdekken?

Gigant, markant in cultuur entertainment

Nu open09:00 - 22:00

Nieuwstraat 379, Apeldoorn

Bekijk meer:entertainment

Meer over ACEC ontdekken?

ACEC galeries

Nu open12:00 - 17:30

Roggestraat 44, Apeldoorn

Bekijk meer:galeries

adv.