Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Feestelijke winactie! Win een Marokkaans diner voor twee bij Artizana

Aangeboden door Artizana 13 februari 2019

Indrukwekkende lampen, vloerkleden in flamboyante kleuren en de geur van muntthee en kruiden. Loop woonwinkel en eetgelegenheid Artizana aan de Hoofdstraat 25 binnen en omring je met de mystieke sfeer van Marokko, maar dan gewoon in Apeldoorn! 

Woonwinkel

Voor iedereen die de weelderige, rijke stijl van een Marokkaans interieur in huis wil halen hebben we in Apeldoorn sinds kort woonwinkel Artizana. Verwacht heel veel meubels, tegels, lampen, deuren, vloerkleden en decoratie in waanzinnige kleuren. Kleur is namelijk een van de dingen waar een Marokkaans interieur in uitblinkt. Combineer diepblauw met helderrood, goud, okergeel en aardetinten en bouw je eigen interieur van vloer tot meubel en van kunst tot verlichting laag voor laag op.

Eigenaar Marco Jutte en zijn team reizen regelmatig naar Marokko om al deze mooie spullen persoonlijk te verzamelen. Alle producten die Artizana verkoopt zijn dus gegarandeerd traditioneel en handgemaakt door lokale vakmensen. Is het je wel eens opgevallen hoe ongelooflijk fijntjes Marokkaanse houten meubels gesneden zijn en hoe mooi al die glazen en metalen lampen bewerkt zijn? In containers komen de nieuwe aanwinsten naar Nederland om in Artizana’s depot in Lieren én in de winkel in Apeldoorn opgeslagen en uitgestald te worden.

Foto's: indebuurt.nl
foto indebuurt

Eetgelegenheid

Naast een compleet interieur kun je bij Artizana sinds kort ook terecht voor Marokkaanse hapjes, maaltijden en drankjes. Probeer eens een authentieke tajine met kip of lam. De vegetarische couscous is geliefd en de traditioneel Marokkaanse koekjes gaan je hart stelen. De volledige menukaart vind je op www.artizanalounge.nl en op Facebook.

Het is trouwens ook mogelijk om bij Artizana je verjaardag of receptie te vieren zoals jij dat wil. Ben je nieuwsgierig en wil je eens een kijkje komen nemen? Gezellig! Voor iedereen die langskomt staat een gratis glaasje muntthee met een Marokkaanse lekkernij klaar. Zodat je je meteen thuis voelt in Oosterse sfeer.

Foto's: indebuurt.nl

Winnen!

Wij mogen een etentje voor twee weggeven bij Artizana! Je wordt ontvangen met een drankje en mag allebei een gerecht van de kaart uitzoeken op een dag naar keuze. Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse indebuurt-nieuwsbrief om kans te maken op deze watertandend goede prijs.

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Dan kun je alsnog meedoen, je krijgt de nieuwsbrief niet dubbel toegestuurd. Mensen die zich voor 20 februari 2019 12.00 uur aanmelden maken kans. De winnaar krijg 20 februari bericht via e-mail.

Niet gewonnen? Een tafeltje reserveren kan hier, of bel naar 055-207 98 42. De eetgelegenheid is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar heeft bericht gehad via de mail.


Meer over Artizana ontdekken?

Artizana woonwinkels

Geopend10:00 - 21:00

Hoofdstraat 25, Apeldoorn

Bekijk meer:woonwinkels

adv.