Tip: naar Verliefd op Cuba in de bios én onbeperkt tapas eten

Aangeboden door La Cubanita Apeldoorn 28 januari 2019
La Cubanita verliefd op cuba
Foto: La Cubanita

Waar waan je je nou meer in het kleurrijke Cuba, dan in Apeldoorns enige Cubaanse restaurant: La Cubanita? Voeg daar in februari ook nog de hilarische film Verliefd op Cuba aan toe en wat krijg je? De zwoelste, smakelijkste avond in een van de koudste maanden van het jaar. Perfect!

Februari filmmaand

Bij tapasrestaurant La Cubanita eet je in februari onbeperkt tapas, krijg je als dessert nog een verse crema Catalania én ontvang je een bioscoopbon voor de nieuwe bioscoopfilm Verliefd op Cuba. En dat allemaal op zondag tot en met donderdag voor maar €27,50, en op vrijdag en zaterdag voor €31,50.

Doe je tegoed aan Cubaanse specialiteiten als het stoofpotje met tortillachips, de chorizo-hotdog en de kabeljauw met pancetta, voor je wegzwijmelt bij de dansmoves van Jan ‘Juan’ Kooijman. Maakt de Hollandse winter toch heel wat draaglijker!

Over Verliefd op Cuba

In Verliefd op Cuba heeft Loes (Susan Visser) na haar echtscheiding alle vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze linea recta naar het eiland om te bewijzen dat haar aanstaande schoonzoon alleen maar uit is op een verblijfsvergunning. Het gevolg: miscommunicatie, achtervolgingen, katers, nieuwe liefdes en veel passie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door La Cubanita Apeldoorn Meer over La Cubanita Apeldoorn ontdekken?

La Cubanita Apeldoorn tapas restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Van Kinsbergenstraat 15, Apeldoorn

Bekijk meer:tapas restaurants

adv.