Hier in Apeldoorn haal je dit weekend twee gratis planten

Door Natalie Polman 19 maart 2019

Het lentezonnetje breekt door en dus gaan we massaal aan de slag in de tuin of op het balkon. Tuinset boenen, wat gezellige planten erbij. En hoe tof: binnenkort kun je bij tuincentrum Intratuin twee gratis plantjes ophalen, ideaal toch?

Tegel eruit, plant erin

Niks is natuurlijk echt gratis en je moet voor deze plantjes dan ook een tegel uit je tuin inleveren. De actie is namelijk: tegel eruit, plant erin.

Groener

Deze actie is bedacht door vereniging Groei & Bloei en Intratuin om de wereld wat groener te maken. Hoe groener je tuin, hoe meer vogels, bijen en vlinders er komen.

Verder voordelen: de riolering taakt minder snel overbelast, want regenwater kan in een natuurlijke bodem beter naar beneden zakken. Ook blijft de warmte minder lang hangen, dus ben jij met een groene tuin helemaal klaar voor een eventuele hittegolf.

Hoe werkt het ?

Lever op 23 maart tussen 10.00 en 15.00 uur een tegel in bij de G&B stand bij Intratuin en ontvang een waardebon voor twee gratis planten. Je kunt o.a. kiezen uit vrouwenmantel (Alchemilla), ijzerhard (Verbena), anemonen en zonnehoed (Echinacea). Check hier de voorwaarden.


Meer over Intratuin Apeldoorn ontdekken?

Intratuin Apeldoorn tuincentra

Nu gesloten12:00 - 17:00

De Voorwaarts 420, Apeldoorn

Bekijk meer:tuincentra
Poel Bosbouw gereedschappen

5 onmisbare gereedschappen voor het onderhoud van je tuin

Het is bijna voorjaar! Ook bij Poel Bosbouwartikelen in Noord begint het te kriebelen en zijn de STI...
stad in het groen

7 x Apeldoorn als ‘stad in het groen’

Apeldoorn is de 'stad in het groen'. Deze foto's bewijzen dat. Kalmte op het kanaal https://www....

Meer over

Acties Nieuws

adv.