Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fotografen opgelet: Foto Hofma komt met spectaculaire Black Friday-aanbiedingen

Aangeboden door Foto Hofma 18 november 2019

Voor wie het gemist heeft: Black Friday is de naam van een speciale dag waarop winkels veel korting geven. Normaal duurt dit kortingsfeest een dag of een weekend, maar Foto Hofma gaat er dit jaar helemaal voor. Je kunt nú alvast je nieuwe camera en toebehoren reserveren en van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december 2019 van heel veel voordeel profiteren.

“We hebben zorgvuldig een aantal camera’s geselecteerd en voorzien van een superscherpe prijs,” vertelt fotografiespecialist Marijke van Foto Hofma. “Dus liep je al met de gedachte rond om een camera aan te schaffen? Dan is dit het moment om onze website in de gaten te houden. De Black Friday-aanbiedingen worden daar op vrijdag 29 november bekend gemaakt. Maar je kunt nu al langskomen ter oriëntatie en eventueel vast een reservering plaatsen op je favoriete camera en cameraonderdelen.”

‘De drempel is zoals iedereen van ons gewend is lekker laag’

Goede prijs én goed advies

Misschien heb je het beeld bij een fotospeciaalzaak dat je automatisch meer betaalt dan bij andere camera-aanbieders. Je krijgt ten slotte een goede uitleg en een expert probeert ervoor te zorgen dat je het advies krijgt dat bij je wensen past. En dat kost geld, toch?

“Geen zorgen,” zegt Marijke. “Bij Foto Hofma zorgen we ervoor dat onze camera’s realistisch geprijsd zijn. En met Black Friday in het verschiet is dat een mooie gelegenheid om eens van dat prijsvoordeel te komen proeven. Ontdek hoeveel plezier je beleeft aan het kopen van een mooie camera, voorzien van een goed advies en een goede prijs. Ons team staat voor je klaar en we ontvangen je hartelijk aan het Marktplein 38 in Apeldoorn. De drempel is zoals iedereen van ons gewend is lekker laag. Dat voelt goed als je na de aanschaf nog vragen hebt. Daarvoor doen we al ruim 80 jaar ons best!”

Foto Hofma
Foto: Foto Hofma

Retro-fotografie

Een voorliefde voor analoge camera’s? Ook retro-fotografen zijn bij Foto Hofma aan het goede adres! “Analoge film in kleur en zwart-wit, dia als kleinbeeld (35mm) en rolfilm (120 spoel) zijn allemaal gewoon op voorraad.” Batterijen en knopcellen nodig voor je analoge camera? Op zoek naar Instax of Polaroid? De fotografen van Foto Hofma kennen de wereld van de fotografie op hun duimpje en helpen je aan de juiste onderdelen voor jouw (nieuwe) hobby.

Black friday-acties

Of je nu op zoek bent naar cartridges voor Canon Selphy printers, een supersnelle geheugenkaart met garantie, een schoonmaakset of plakspullen voor je fotoalbums; ook die vind je allemaal bij de fotospeciaalzaak. “Van maandag tot en met zaterdag staat onze deur aan het Marktplein open, dus voel je vrij om te kijken wat we in huis hebben. Je bent overigens ook altijd welkom voor de gezelligheid.”

Om vast een tipje van de sluier op te lichten; mensen die op zoek zijn naar een Canon 77D, Pentax KS2, Sony Actioncam, Olympus OM-D E-M5 MII, Sony HX 99, Sony RX100 VI, 360-camera’s en verschillende statieven, moeten echt even de website in de gaten houden voor mooie Black Friday-deals. Let op, dit is slechts een kleine greep uit alle acties die van 29 november tot en met 2 december gelden!


Meer over Foto Hofma ontdekken?

Foto Hofma speciaalzaken

Gesloten09:00 - 17:30

Marktplein 38, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.