Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt Apeldoorn kerstkaartenactie voor eenzame ouderen

Door Natalie Polman 6 december 2019

Stel je eens voor dat je de feestdagen helemaal alleen doorbrengt. Voor veel ouderen in Apeldoorn is dit de realiteit. Om ervoor te zorgen dat ze deze kerst íets minder eenzaam zijn, start indebuurt Apeldoorn een kerstkaartenactie. Doen jullie mee?

De helft van de ouderen in Nederland is eenzaam, blijkt uit cijfers van het CBS en de GGD. Waar de een tijdens kerst geniet van een uitgebreid diner met familie of aanschuift bij vrienden, brengen deze ouderen de feestdagen in eenzaamheid door. Vaak hebben ze geen familie meer of komen ze moeilijk de deur uit. Ook de brievenbus blijft bij deze ouderen tijdens de feestdagen soms akelig leeg.

Hartverwarmende kerstkaarten

Aan dat laatste willen wij samen met jullie iets gaan doen. Hoe leuk zou het zijn als Apeldoornse ouderen ineens allemaal hartverwarmende kerstkaartjes krijgen tijdens de feestdagen? Zo weten deze mensen dat er aan ze wordt gedacht.

Kaarten sturen

Uiteraard klimmen wij als redactie in de pen, maar het zou fantastisch zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar onderstaand adres. Je hoeft je naam er niet onder te zetten, maar dat maakt het natuurlijk wel persoonlijk! Wil je als school of sportclub ook een stapel kaarten voor ons schrijven?Super leuk! Alle warme wensen voor ouderen zijn welkom.

Doe dit vóór woensdag 18 december. Wij gaan alle kerstwensen persoonlijk bij de ouderen afleveren. Uiteraard doen we daar ook verslag van.

Redactie indebuurt Apeldoorn t.a.v. kerstkaartenactie
Deventerstraat 27a
7311 BH Apeldoorn

Wil je de kaart(en) liever persoonlijk langs komen brengen? Kom dan naar bovenstaand adres en lever ze af of laat de kaart(en) achter in de brievenbus. Doe er even een briefje bij met ‘kerstkaartenactie indebuurt Apeldoorn’, dan weten wij dat ze voor ons zijn!

Lees ook:

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie 2020 voor ouderen in Apeldoorn!

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De ...

adv.