Apeldoornse aanbiedingen: 2 Tony’s Chocolonely’s voor €4 en opheffingsuitverkoop bij Van Zeben

Door Anne Sophie Schotman 8 maart 2018

We vonden ze weer, de Apeldoornse aanbiedingen die je smaakpapillen een plezier doen, het kind in je naar boven halen en je groene vingers doen jeuken. Doe er je voordeel mee!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kermisattracties: €1

Maart 2018 Apeldoorn

Van zaterdag 10 tot en met zondag 18 maart staat de kermis op het terrein van de Americahal. Het mooiste nieuws? Zondag 11 maart (en zondag 18 maart) is het Eurodag. Ga voor €1 euro in de draaimolen of verlies extra voordelig je maaginhoud tijdens een ritje in de nieuwe Booster Maxxx (60 meter hoog). De kermis is dagelijks geopend van 13.00 tot 22.00 uur. Entree en parkeren is gratis. 

Twee repen Tony’s Chocolonely: €4

Aanbiedingen Apeldoorn
Foto: indebuurt,nl

Maak daar gelijk maar 10 repen van. We gaan deze week met z’n allen naar de Dekamarkt om Tony’s Chocolonely-repen in te slaan. Wees er wel snel bij, de melk-karamel-zeezout is natuurlijk zo uitverkocht.

Dekamarkt World of Food Vlijtseweg supermarkten

Nu open08:00 - 22:00

Vlijtseweg 186, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten

Baby- en kinderspeelgoed: 50% korting

Van Zeben aanbiedingen

Apeldoorners kunnen alleen deze week nog binnenlopen bij Van Zeben. De etalages zijn leeg, de winkel al voor de helft afgezet. Na dit weekend gaat de speelgoed- en meubelzaak voorgoed dicht, maar tot die tijd krijgen bezoekers nog 50% korting op alles wat er nog in de winkel te vinden is. Dus sla die leuke kinderkamerspullen, houten spelletjes, handpoppen, lampen en wenskaarten in zolang het nog kan!

van-Zeben speelgoedwinkels

Nu open10:00 - 17:00

Paslaan 3, Apeldoorn

Bekijk meer:speelgoedwinkels

Fotolijsten: 25% korting

Foto Hofma fotolijsten
Foto: Foto Hofma

Leuk als cadeau of voor op je eigen kast; tot 31 maart ontvang je 25% korting op de fotolijsten van Foto Hofma. Of je nu van hout, aluminium of silverplated houdt, er is voor iedereen een passende lijst bij de fotospeciaalzaak.

Foto Hofma speciaalzaken

Nu open09:00 - 17:00

Marktplein 38, Apeldoorn

Bekijk meer:speciaalzaken

Mokkagebakjes: 35% korting

Albert Heijn aanbiedingen
Foto: Albert Heijn

De grap is misschien alleen begrijpelijk voor Luizenmoeder-kijkers, maar de aanbieding is natuurlijk voor iedereen leuk.

In de bekende serie Luizenmoeder gaf basisschooldirecteur Anton een afgeprijsd, bijna-aan-de-datum mokkagebakje aan juf Helma.  Albert Heijn pakte deze actie slim op en geeft alleen deze week, tot en met vrijdag 9 maart, 35% korting op alle mokkagebakjes.

Albert Heijn Sprengenpark supermarkten

Nu open07:00 - 22:00

Schapendoesweg 2, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten

10 viooltjes: €1

Aanbiedingen praxis
Foto: Praxis

Met de stijgende temperaturen krijgen we het voorjaar weer in de bol. Tijd om de tuin in te gaan dus. Of eerst naar de Praxis en dan naar de tuin, met een kruiwagen vol violen. Een draagtray met 10 violen kost nu namelijk maar €1 bij de bouwmarkt! De actie is geldig tot en met zondag 11 maart.

Praxis bouwmarkten

Nu open09:00 - 18:00

Kayersdijk 109, Apeldoorn

Bekijk meer:bouwmarkten

Zes gangen amusemenu: €30

Aanbiedingen Apeldoorn
Foto: Restaurant La Niche

La Niche is jarig! Het theaterrestaurant aan de Soerenseweg is 6 jaar geworden en dat wordt de hele maand maart gevierd. In de vorm van een zes gangen amusemenu dat je deze maand voor €30 mag komen proberen. Op nog vele jaren!

Restaurant La Niche restaurants en horeca

Nu gesloten16:30 - 22:00

Soerenseweg 4-b, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶