Apeldoornse aanbiedingen: gratis kruidnoten voor alle indebuurt-lezers en meer schoencadeautjes

Door Anne Sophie Schotman 23 november 2017

Daar zijn ze weer, de beste Apeldoornse aanbiedingen van deze week. Omdat er zaterdag gewoon weer twee/drie/vier paar schoenen bij de kachel staan die gevuld moeten worden. Doe er je voordeel mee!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kruidnootjes: gratis

Aanbiedingen Apeldoorn
Foto: Bolletje

Het is nog geen 5 december, maar toch speelt indebuurt Apeldoorn al voor Sinterklaas! Op vertoon van de onderstaande barcode op je telefoon mag je bij Primera een gratis zakje kruidnoten van Bolletje ophalen. En dit zijn niet zómaar kruidnoten.

De bakkers van Bolletje hebben namelijk iets nieuws gemaakt: speltkruidnootjes met een beetje honing en stukjes donkere chocolade. Daar hebben ze ook nog eens hazelnoot, koffie of cranberry in gestopt.

De actie loopt tot en met 5 december en op is op. Wees er dus snel bij! Er zijn zes Primera-winkels in Apeldoorn. Vind de Primera bij jou in de buurt hier.

Aanbiedingen

Primera Hans de Boer boekhandels

vandaag gesloten

Linie 297, Apeldoorn

Bekijk meer:boekhandels

Tijdschriftenabonnement: €9,95

Aanbiedingen Apeldoorn

Hiermee houd je het hele gezin lange termijn zoet. Bij Kruidvat koop je namelijk een tijdschriftenabonnement voor maar €9,95. Kies 5 edities van een maandblad als Jamie, Quest Junior, National Geographic of Cosmogirl. Of ga voor 11 edities van weekbladen als Panorama, Vriendin of Autovisie.

Je koopt de tijdschriftenvoucher in de winkel. Deze kun je vervolgens online verzilveren. Keuze uit deze 47 tijdschriften.

Kruidvat Hoofdstraat drogisterijen

nu gesloten12:00 - 17:00

Hoofdstraat 50b, Apeldoorn

Bekijk meer:drogisterijen

Veluwse Schavuyt cadeauset: €12,49

Veluwse Schavuyt aanbiedingen
Foto: Veluwse Schavuyt Apeldoorn

Een echt Apeldoorns cadeau. Bij Gall & Gall in het centrum van Apeldoorn koop je vier flesjes Veluwse Schavuyt mét speciaal glas nu voor €12,49.

Gall & Gall Brinklaan slijterijen

vandaag gesloten

Brinklaan 5, Apeldoorn

Bekijk meer:slijterijen

Twee paar Björn Borg herenboxers: €19,99

Aanbiedingen Aldi
Foto: Aldi

Nog zo’n handig schoencadeautje. Of alvast voor onder de boom. Bij Aldi koop je vanaf zaterdag 25 november een set van twee paar herenboxers van Björn Borg voor maar €19,99. Keuze uit tien verschillende combinaties.

Ook in kindermaatjes verkrijgbaar trouwens. Een set van twee kost dan €14,95.

Aldi Apeldoorn supermarkten

nu gesloten12:00 - 18:00

Vlijtseweg 184, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten

Gedicht bij een sinterklaascadeau: gratis

Aanbiedingen Apeldoorn
Foto: ANP

Handig! Bottles & Barrels snapt dat niet zozeer het cadeau, maar vooral dat gedicht voor de nodige kopzorgen kan zorgen. Daar heeft de slijterij nu een oplossing voor bedacht. Bij de aankoop van elk sinterklaascadeau van Bottles & Barrels ontvang je een op maat gemaakt sinterklaasgedicht. Gratis!

Het enige wat je hoeft te doen is wat persoonlijke details invullen op het gedichtenformulier. Een dag later krijg je het gedicht toegestuurd. En nee, dat is niet lui van je, maar gewoon heel slim.

Bottles & Barrels slijterijen

vandaag gesloten

Molenstraat-Centrum 1, Apeldoorn

Bekijk meer:slijterijen

Tommy Hilfiger cadeauset: €19,95

Sven&Sophie

Vier paar Tommy Hilfiger-sokken in een luxe cadeaudoos. Met dit topcadeau voor de feestdagen ga je bij zowel jongemannen als oudere heren hoge ogen gooien. Sven&Sophie Apeldoorn verkoopt ze in een blauwe of zwarte combinatie. De cadeaudoos kost normaal €24,95, maar is nu afgeprijsd naar €19,95.

Let op: je vindt Sven&Sophie tegenwoordig aan de Hoofdstraat 125.

Sven&Sophie kledingwinkels

vandaag gesloten

Hoofdstraat 125b, Apeldoorn

Bekijk meer:kledingwinkels

Boek van Tommy Wieringa: €5,95

Aanbiedingen Apeldoorn

Een schoencadeau voor volwassen kinderen. Bij Nawijn & Polak koop je Dit zijn de namen van Tommy Wieringa nu voor maar €5,95.

‘Met humor en wijsheid verbindt Tommy Wieringa de duistere binnenwereld van de mens met de vraag naar wie wij zijn en of verlossing mogelijk is.’ Het boek won de Libris Literatuurprijs en werd genomineerd voor nog veel meer prijzen.

Nawijn & Polak boekhandels

vandaag gesloten

Marktplein 24, Apeldoorn

Bekijk meer:boekhandels
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶