Apeldoornse aanbiedingen: High tea in het paleis voor €17,50 en merkkleding met 70% korting

Door Anne Sophie Schotman 9 november 2017

Daar zijn ze weer, de beste Apeldoornse aanbiedingen van deze week. Omdat de duurste maanden van het jaar er weer aankomen en we een beetje op de kleintjes moeten letten (maar wel gewoon uit eten willen). Doe er je voordeel mee!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sinte Sinte Maarten

Aanbiedingen Dekamarkt
Foto: Dekamarkt

Als jij met Sint Maarten de deur opent voor zingende kinderen ben je eindelijk eens wel goed voorbereid. Heel veel uitdeelsnoep en -chocola bij de Dekamarkt kost nu namelijk maar €0,99 per zak.

Dekamarkt World of Food Vlijtseweg supermarkten

nu gesloten08:00 - 21:00

Vlijtseweg 186, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten

Koninklijke high tea

Aanbiedingen Paleis Het Loo
Foto: Paleis Het Loo

Zo lang kan het niet meer, high teaen bij Paleis Het Loo. Het paleis gaat in januari 2018 namelijk dicht en pas in 2021 weer open. Dat is dus eigenlijk al een goede reden om nog een keer thee te gaan drinken. Maar als dat je niet overtuigt, doet de volgende high tea-actie het wel: Tot en met 17 december 2017 bestel je de high tea én krijg je entree tot het museum, voor maar €29,50 per persoon.

Of neem je kinderen mee en kies de speciale high tea voor kinderen (4 t/m 12 jaar) voor €13,50 per kind. Heb je een museumjaarkaart? Dan is deze actie helemaal aantrekkelijk, je betaalt voor de high tea dan maar €17,50 per persoon (kinderen €10,00). Reserveren kan hier.

Paleis Het Loo musea

nu gesloten10:00 - 17:00

Koninklijk Park 1, Apeldoorn

Bekijk meer:musea

Onbeperkt Indiaas

Aanbiedingen Moonsky

Deze hele maand eet je bij Moon Sky onbeperkt van het nieuwe Indiase menu voor maar €22,50 per persoon! En dat is een goed idee voor zowel vleeseters als vegetariërs. Daar nog bovenop komt dat bij gebruik van het menu bier maar €1 en wijn maar €2 per glas kost.

Moon Sky restaurants en horeca

nu gesloten17:00 - 23:00

Brinklaan 21, Apeldoorn

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bla-Bla Outlet

Aanbiedingen Bla-Bla
Foto: indebuurt.nl

Het duurt maar twee dagen, dus zorg dat je er op tijd bent. Donderdag 9 november en vrijdag 10 november opent de Bla-Bla Outlet in de Oranjerie en koop je er merkkleding van onder meer Calvin Klein, Iceberg en Versace met kortingen van 50% tot 70%. Je vindt de outlet boven, naast de ingang aan de Mariastraat.

Barbiepoppen

Aanbiedingen Lidl
Foto: Lidl Nederland

Ze zijn zo leuk, maar vaak ook zo duur, de echte Barbiepoppen. Niet bij Lidl, waar vanaf donderdag 9 november zes verschillende prinsessenpoppen verkrijgbaar zijn voor €9,99 per stuk. Maak het Sinterklaas gemakkelijk en koop er voor dezelfde prijs een Hot Wheels speelset bij.

Lidl Maasstraat supermarkten

nu gesloten08:00 - 20:00

Maasstraat 92-96, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶