Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen deze week: gratis films, gratis ebooks en 8 weken de krant voor €4

Door Anne Sophie Schotman 26 maart 2020

Normaal sturen we je natuurlijk op pad voor de briljantste aanbiedingen en acties in Apeldoorn. Maar voor de aanbiedingen van deze week hoef je gelukkig je deur niet uit. 

(De regels van het RIVM zijn er niet voor niets, vermijd groepen mensen. Als je op pad moet, doe dat zoveel mogelijk alleen en houd afstand.)

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

(Gratis) eten, woonaccessoires en kleding laten bezorgen

Alles Aanhuis

Een maaltijd voor één, flesje wijn voor bij de film, spelletjes voor de kinderen en een bloemetje voor oma. Apeldoornse ondernemers hebben hun deuren misschien gesloten, maar ze zitten niet stil. Bij veel winkels, café’s en restaurants kun je tijdens de coronaperiode producten bestellen die bijna altijd gratis bij je aan huis worden bezorgd! Win-win. Lees hier meer:

Alles Aanhuis

Alles Aanhuis: één website voor alle Apeldoornse ondernemers die bezorgen

Nieuwe schoenen van je favoriete winkel? Een diner voor twee of een comfy trui voor tijdens die onei...
pibia

Deze restaurants en snackbars in Apeldoorn bezorgen vanwege het coronavirus

Restaurants en cafés in Nederland zijn weer gesloten, dus ook in Apeldoorn. Om toch wat inkomsten te...

8 weken de krant voor €4

Volkskrant

De komende weken op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de coronapandemie, maar ook lezen wat er nog meer gebeurt in de wereld of in de regio Apeldoorn?

Met deze actie van DPG Media betaal je nu maar €4 euro om de krant 8 weken digitaal te lezen. Kies je voor de papieren versie, dan krijg je deze voor datzelfde bedrag vier weken in je brievenbus. Kies uit titels als De Stentor, de Volkskrant, Trouw, het AD en Het Parool. Het ‘abonnement’ stopt automatisch.

Gratis e-books lenen met je bibliotheekpas

e-books

Ben je lid van CODA? Wist je dat je dan gratis e-books kunt lenen? Je hebt de keuze uit duizenden e-books, zoals thrillers, romans, maar ook non-fictie. Er zijn e-books te leen voor vrijwel alle apparaten (mobiel, tablet, computer en e-reader).

Voor het lenen van de e-books ga je naar www.bibliotheek.nl/ebooks. Je kunt inloggen met je pasnummer.

Gratis online cursussen

Yoga unsplash

Iets nieuws leren zonder dat je ervoor je huis uit hoeft? Soofos, een van de grootste e-learningplatformen van Nederland, biedt nu een aantal gratis online cursussen aan.

Met een speciale kortingscode kan iedereen één gratis cursus uitkiezen. Krijg bijvoorbeeld grip op stress, start met een yogacursus voor kinderen, leer Spaans spreken, doe een basiscursus tekenen of werk aan je powerpoint-skills. Lees meer op www.soofos.nl/gratis-cursus.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.