Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Aanbiedingen: dagje weg met korting en spotgoedkope retro keukenapparatuur

Door Ilse Zoutewelle 27 augustus 2020

Als er geld te besparen valt, zijn wij er als de kippen bij. Daarom tippen we de 4 beste aanbiedingen uit Apeldoorn van deze week. Op zoek naar meer koopjes? Hier vind je een overzicht met veel meer aanbiedingen uit de buurt.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Dagje uit naar Toverland met €6,- korting

Foto: Uitjeskrant.nl

De vakantie is bijna voorbij, maar dat betekent niet dat het klaar is met de leuke uitjes. Ga bijvoorbeeld gezellig een dagje naar Toverland. In het park word je meegenomen in zes magische werelden met ieder hun eigen attracties. Tot en met 27 september zijn er ook nog eens verschillende spannende liveshows. Via Uitjeskrant zijn de tickets extra voordelig. In plaats van €33,- betaal je nu €27,-. Als je met een gezin van vier gaat, betekent dit dus mooi €24,- korting! Je scoort de tickets hier.  Goed om te weten: kinderen kleiner dan 90 centimeter hebben gratis toegang.

Gratis vaatwastabletten

Trekpleister
Foto: Johannes Rutgers/De Stentor

Je voorraad aanvullen en meteen gratis vaatwastabletten scoren: dat noemen wij een win-winsituatie. Deze week kun je je gang gaan bij Trekpleister. Je krijgt een gratis zak Dreft bij aankoop van twee producten van Oral-B, Always, Ambi Pur, Swiffer, Pampers, Gillette, Venus, Head & Shoulders of Aussie.


Meer over Trekpleister Apeldoorn ontdekken?

Trekpleister Apeldoorn drogisterijen

Geopend08:30 - 18:00

Mercatorplein 99-103, Apeldoorn

Bekijk meer:drogisterijen

Wasmiddel met flinke korting

Foto: Kruidvat

We horen je denken: wasmiddel is áltijd wel ergens in de aanbieding. Dat klopt, maar zo’n goede deal als deze kom je niet vaak tegen. Bij Kruidvat koop je deze week zes flessen Robijn klein en krachtig voor €17,99. Dat betekent dat je minder dan €3,- per fles betaalt. Ter vergelijking: bij de gemiddelde supermarkt ben je €8,95 kwijt. Je scoort de aanbieding hier. 


Meer over Kruidvat Hoofdstraat ontdekken?

Kruidvat Hoofdstraat drogisterijen

Geopend09:00 - 18:00

Hoofdstraat 50b, Apeldoorn

Bekijk meer:drogisterijen

Retro keukenapparaten vanaf €6,99

Van een elektrische peper en zout-molen voor €6,99 tot een blender voor €24,99 en een waterkoker voor €24,99, de keukenapparatuur die je vanaf woensdag 26 augustus bij Lidl in de schappen vindt is allemaal heel erg retro en vooral heel betaalbaar. Je kunt er ook nog bijpassende pannen en bakvormen bijkopen!


Meer over Lidl Maasstraat ontdekken?

Lidl Maasstraat supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Maasstraat 92-96, Apeldoorn

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.