Gratis bespaartips

Aangeboden door Consumentenbond
- Geldig vanaf 18 sep 2018 - Geldig vanaf 18 september 2018 t/m 23 okt 2018 t/m 23 oktober 2018 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Als je je inschrijft voor het Energiecollectief, krijg je gratis toegang tot de special ‘Websites en apps die tijd en geld besparen’. Handig toch? De special zit vol met tips over bijvoorbeeld besparen op treinkaartjes, onmisbare apps voor mensen die een huis zoeken en nog veel meer weetjes over hoe je geld kunt besparen.

Over het Energiecollectief

Je energierekening is typisch zoiets om geld op te kunnen besparen. Daar heeft de Consumentenbond iets slims op bedacht: het Energiecollectief. Hiermee bespaar je vet veel geld én heb je groene energie. Lees daar hier meer over!

Ieder najaar organiseert de Consumentenbond een veiling waarbij energieleveranciers van zonne- en windenergie tegen elkaar opbieden. De leveranciers met de beste prijzen winnen de bieding. Zij mogen hun aanbod voorleggen aan iedereen die is aangesloten bij het Energiecollectief van de Consumentenbond.

Doe je mee, dan mag je gebruikmaken van het aanbod, maar het hoéft niet. Dat maakt inschrijven juist zo slim, want je zit dus nergens aan vast! Wel geldt: hoe meer mensen zich inschrijven, hoe scherper de tarieven zijn. Met z’n allen halen we de prijs dus omlaag. Doe je mee? Inschrijven kan hier.

Nog meer weten over het Energiecollectief? Lees dan dit artikel even door.

Energiecollectief consumentenbond

Zo bespaar je tientallen euro’s per maand op je energierekening

Als er één ding is waarop wij dolgraag geld besparen, is het wel de energierekening. Daar heeft de C...

Consumentenbond dienstverlening

Enthovenplein 1, Den Haag

Bekijk meer: dienstverlening