Apeldoorn

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Acteerles voor volwassenen!

Aangeboden door Tim Koldenhof Producties
- Geldig vanaf 26 mrt 2019 - Geldig vanaf 26 maart 2019 t/m 1 mei 2019 t/m 1 mei 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Tim Koldenhof Producties (TKP) komt met een nieuwe les: Acteren voor volwassenen. Joji Na, één van de eigenaren bij TKP, vertelt: “Iedere laatste donderdag van de maand is er een les. Iedere les heeft een ander thema en daardoor maak je kennis met de verschillende facetten uit het acteervak. De deelnemers gaan aan de slag met o.a. een tekst uit Shakespeare, het uitbeelden van verhalen, theatersport en muziektheater. Iedereen met een passie voor acteren is welkom en ervaring is geen must.”

Wanneer

Iedere laatste donderdag van de maand (m.u.v. 30 mei, dit wordt 23 mei 2019) is er ‘Acteren voor volwassenen’ om 19.00 uur bij Tim Koldenhof Producties aan de Vlijtseweg 140 in Apeldoorn. Aan iedere les is een thema gekoppeld. De lessen zijn apart van elkaar te volgen. Meer informatie over deze lessen en de thema’s vind je op timkoldenhof.nl.

Inschrijven

Heb je zin om deze 4 lessen (of één of een aantal) te volgen? Meld je dan nu al aan via timkoldenhof.nl (inschrijven les). Volg je alle lessen dan betaal je eenmalig €50,-. Volg je losse lessen
dat betaal je € 15,- per les.


Meer over Tim Koldenhof Producties ontdekken?

Tim Koldenhof Producties entertainment

Gesloten08:30 - 21:30

Vlijtseweg 140, Apeldoorn

Bekijk meer: entertainment