Yrrah: een greep uit het werk van een beroemd cartoonist uit Apeldoorn

Apeldoorners
15 augustus 2018

Ken jij Yrrah? Dikke kans dat je zijn cartoons al eens voorbij hebt zien komen, want ze verschenen in bladen als Het Parool, KRO Magazine, Humo en Playboy. Yrrah is…

Conceptstore LAB02 gaat open – zo ziet het eruit

Nieuw in Apeldoorn
15 augustus 2018

We hebben er een hotspot bij in Apeldoorn – en wat voor één! Daar waar de Scandinavische meubel- en speelgoedwinkel Van Zeben tot april zat, is nu conceptstore LAB02 verrezen.

Vacatures indebuurt: 7 x voor deze banen hoef je niet ver te reizen

Werken
14 augustus 2018

Zoals elke week zetten we hier een selectie Apeldoornse vacatures op een rij. Ben je werkzoekend, hopen we dat er iets voor je bij zit:

Moda Paris heeft een nieuwe winkel en zo ziet ‘ie eruit

Winkelen
14 augustus 2018

Daar waar voorheen Jeans Centre zat is nu Moda Paris naartoe verhuisd. Zo ziet de nieuwe winkel aan de Hoofdstaat eruit.

Maatje meer? 8 kledingwinkels in Apeldoorn met grote maten

Winkelen
14 augustus 2018

Winkelen kan een uitdaging zijn als je een voller figuur hebt. Maar gelukkig zijn er in Apeldoorn steeds meer leuke kledingwinkels waar je als goedgevormde vrouw terecht kunt.

Eva (13) wil kinderburgemeester van Apeldoorn worden

Apeldoorner van de Week
14 augustus 2018

Naast burgemeesters hebben zo’n dertig Nederlandse gemeenten ook een kinderburgemeester. Ook Apeldoorn krijgt er één vanaf 2019, is het streven. De Apeldoornse Eva Kluft (13) werpt zich graag op als…

Deze 6 dingen moet je weten als je een Apeldoorner wil daten

Apeldoorners
14 augustus 2018

Oké, oké, wij Apeldoorners zijn een apart volkje met onze eigenaardigheden en trekjes. Maar we zijn wel héél leuk! De kans is dus groot dat je verliefd wordt (of bent…

Binnenkijken bij Erna en Frank: ‘Het is gezellig en niet té gestyled’

Woning van de week
13 augustus 2018

Sinds tien jaar woont Erna met haar man Frank, kinderen Wouter en Charlotte en twee langharige teckeltjes een mooi, statig huis net buiten Ugchelen. Het huis hebben ze zelf ontworpen…

Van extreme droogte naar nattigheid: wateroverlast in Apeldoorn

Nieuws
13 augustus 2018

Wekenlang viel er nauwelijks een druppel, maar vanmiddag ging het even goed los boven Apeldoorn. Een wolkbreuk zette de Apeldoornse straten blank.

Pakkettensorteercentrum PostNL geopend in Apeldoorn

Werken
13 augustus 2018

PostNL heeft een pakkettensorteercentrum geopend in Apeldoorn. Het is daarmee het twintigste pakkettensorteercentrum van Nederland.