Het Oude Kantongerecht – heerlijk eten en goedgemutste koks

Eten & drinken
22 april 2017

Bij Het Oude Kantongerecht eet je van een goede lunchkaart met lokale seizoensproducten. Wij gingen proeven en kregen gelijk een bijzonder kijkje in de keuken. 

Hoera! Patatje van der Zon heeft een 8,5 in de AD Friettest!

Nieuws
22 april 2017

Applaus! Patatje van der Zon heeft een dikke 8,5 gehaald in de AD Friettest 2017. Daarmee behaalt de cafetaria op wielen de enige Apeldoornse plaats in de Friettest, nummer 47…

Apeldoorn krijgt een eigen stadsstrand met beachclub genaamd Soap!

Nieuws
21 april 2017

Apeldoorn krijgt een eigen strand! Vanaf september 2017 begint de bouw van beachclub Soap met stadsstrand op het Zwitsalterrein. Als alles volgens plan verloopt, zitten we vanaf de lente van…

Weekendtips: gratis live optredens, Koningskermis en sportieve clinic

Doen
21 april 2017

Nog geen plannen dit weekend? Wij stellen onder andere een rondje botsauto’s, gratis live optredens, een sportieve clinic en een alcoholvrije disco voor.  

Even wachten, pizza! Simon Giaccotto van Secret Pizzeria schreef de Pizzabijbel

Nieuws
21 april 2017

Pizzafanaten opgelet! Apeldoorner Simon Giaccotto (38), bekend van pizzacateringbedrijf Viva La Pizza maar misschien wel bekender van pop-up restaurant Secret Pizzeria, brengt morgen een heuse Pizzabijbel uit. 

Koningsdag

Waarom heet Prinsennacht Prinsennacht?

Natalie Polman
- 22 april 2017

In de rest van Nederland vieren ze gewoon Koningsnacht, de nacht voor Koningsdag in Apeldoorn heet Prinsennacht. Heb jij je ooit afgevraagd waarom? Wij wel!