Veelgestelde vragen

We doen ons best om deze site zo logisch mogelijk in te delen en gebruiksvriendelijk te maken. Daarnaast proberen we alles zo goed mogelijk toe te lichten. Maar, je zult met een reden op deze pagina zijn beland. Hier staan de meest gestelde vragen met hun antwoorden.

Kom je er alsnog niet uit, stel ons dan gerust je vraag.

 • Wat is indebuurt?

  indebuurt wil inwoners van een stad via nieuws, artikelen, aanbiedingen en tips informeren en inspireren over ontwikkelingen en activiteiten in hun buurt. Meer lees je op de pagina Wat is indebuurt.

 • Is indebuurt ook in andere steden actief?

  Ja, zeker! Inmiddels zijn we actief in meer dan 35 steden. En heel graag willen we uitbreiden naar nog veel meer andere steden. Tot die tijd doen we er alles aan om de indebuurt formule zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jullie wensen.

 • Wie zitten er achter indebuurt Amsterdam

  Indebuurt is een initiatief van DPG Media, die ken je wellicht van Parool, AD  of de Volkskrant. Aan indebuurt werkt een lokaal redactieteam in Amsterdam en een kernteam eveneens vanuit Amsterdam. We stellen ons op deze pagina aan je voor.

 • Komt indebuurt ook uit als papieren krant of magazine?

  Nee, we hebben een hele mooie website, nieuwsbrief en Facebookpagina en richten al onze aandacht daarop. Wel werken we samen met AD en huis-aan-huiskranten, dus soms kun je leuke artikelen en acties zeker terugzien in deze titels.

 • Wat moet ik doen als ik twijfel om mezelf in te schrijven voor de nieuwsbrief?

  Eenvoudig, gewoon doen! Je kunt je hier aanmelden > 

  *Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Onderaan in elke nieuwsbrief vind je een knop om je af te melden

 • Kan ik me ook uitschrijven voor de nieuwsbrief?

  Dat kan wel, maar waarom zou je dat willen?

  Uitschrijven kan op elk gewenst moment in de nieuwsbrief zelf helemaal onderaan.