Tot 1 oktober gratis sporten: bij deze Amsterdamse gym kan dat

Aangeboden door SmartFit Amsterdam

Ontvangstbalie bij SmartFit Amsterdam | Foto: SmartFit

Wil je je afvallen, spieren kweken of je energie kwijt? Bij Smart Fit in Amsterdam kun je terecht voor alledrie. Het Smart Fit team kan niet wachten om je te helpen met welk sportdoel je ook hebt. Extra fijn: als je je nu inschrijft sport je tot en met 1 oktober helemaal gratis.

Clubmanager Tolga werkt sinds maart bij Smart Fit vestiging Amsterdam. “Het is een stoere gym, we staan voor fitness voor iedereen. Persoonlijke aandacht is heel belangrijk: je bent hier geen nummertje”, vertelt Tolga. Het team zorgt ervoor dat iedereen gezien en geholpen wordt. Sporters komen in de gym met verschillende doelen. Dat is geen probleem voor Smart Fit: “we denken graag met je mee.”

Lees verder onder de foto >

Cardioruimte Smart Fit | Foto: Smart Fit

Trainers bij SmartFit

Weet jij nog niet zo goed wat je moet doen om jouw fitnessgoals te bereiken? Het Smart Fit-team helpt je graag. De trainers van Smart Fit weten namelijk als geen ander waar ze over praten. “Iedere Personal Trainer heeft een diploma voor Fitnessinstructeur en Personal Trainer. Je kunt ze ook vragen stellen over voeding en lifestyle. Om onze kennis bij te houden krijgen we ook vaak extra trainingen vanuit de Smart Fit Academy.”

Volgens Tolga is de kennis van de trainers er voor jou om te gebruiken. “De trainers denken graag met je mee over je doelen en hoe je deze kunt bereiken. Ook als je net begint bij de sportschool. Sportschema’s en trainingen worden dus helemaal voor jou persoonlijk gemaakt.”

Sporten en gezelligheid

Je kunt bij Smart Fit jouw eigen schema volgen in de gym, helemaal losgaan in de cardiozone, een ronde maken in de functionele zone en meer. Tolga vertelt: “Sporters komen bij ons voor hun persoonlijke doel en ook voor de gezelligheid. Hierbij hoort een gezellig ontvangst, maar ook motivatie bij het sporten.” Om andere sporters te ontmoeten kun je ook meedoen met een groepsles: “We zijn nog bezig met het opzetten en uitbreiden van groepslessen, zoals een goede HIIT en bootytraining.”

HIIT lessen

Voor wie dit nog niet kent: High Intensity Interval Training. “Voor goede HIIT lessen moet je bij Smart Fit zijn”, vertelt Tolga. De sportschool richt zich daarop. Het aanbod is per maand verschillend en er is veel variatie in de trainingen. De trainer zorgt ervoor dat je doorzet en alles uit jouw training haalt. Handig en fijn als je net wat meer motivatie kan gebruiken!

Lees verder onder de foto >

Eén van de fitnessruimtes bij Smart Fit | Foto: Smart Fit

Betaal per week of kies een abonnement

Als je geen jaar vast wil zitten aan een abonnement, kun je bij Smart Fit kiezen om per week te betalen. Je betaalt dan €11,11 euro per week. Het abonnement is wekelijks opzegbaar. Om nog voordeliger te sporten kun je beter voor een jaarabonnement gaan: het kost dan €8,88 euro per week. Nog iets om op te besparen zijn de parkeerkosten. Bij de vestiging in Amsterdam parkeer je de eerste anderhalf uur gratis.

Persoonlijke smartband

Wanneer je je inschrijft krijg je van Smart Fit een smartbandje. Dat bandje kan je opwaarderen zodat je daarmee toegang krijgt tot de sportschool, maar je kunt er ook verse proteïneshakes of een kop koffie mee halen. Wanneer je hem koppelt aan de app maak je er pas echt optimaal gebruik van. De app houdt bij welke lessen je hebt gevolgd en welke volgende training het beste is voor jou. Ook vind je in de app allerlei tips zodat je jouw sportdoel het snelst kan behalen.

Schrijf je nu in

Wil je Smart Fit uitproberen? Dat kan! Als je je nu inschrijft, sport je tot en met 1 oktober gratis. Begin maar vast te joggen richting Smart Fit Amsterdam. Dan zit je warming-up er alvast op! Wil je eerst wat meer informatie of wil je een keer de club gratis uitproberen? Kijk dan op de website van Smart-Fit.

SmartFit Amsterdam

Molukkenstraat 192, 1098 TW Amsterdam

Nu geopend

Meer informatie

SmartFit Amsterdam

Molukkenstraat 192, 1098 TW Amsterdam

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Sport

Ga naar “9 x hier in Amsterdam kun je het WK 2022 live kijken op groot scherm”

9 x hier in Amsterdam kun je het WK 2022 live kijken op groot scherm

cafe Amsterdam wk scherm
Ga naar “Wie wordt amateurscheidsrechter van het jaar: stem nu op jouw favoriete Amsterdammer”

Wie wordt amateurscheidsrechter van het jaar: stem nu op jouw favoriete Amsterdammer

Aangeboden door ARAG

Ga naar “Dit is de uitslag van de Amsterdam Marathon 2022 (en zo zag het eruit)”

Dit is de uitslag van de Amsterdam Marathon 2022 (en zo zag het eruit)

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “op alles van Leifheit”

op alles van Leifheit

 • Geldig t/m 4 december 2022
Ga naar “Jurk voor € 8,95”

Jurk voor € 8,95

 • Action
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Marmerlook bijzettafels voor € 14,95”

Marmerlook bijzettafels voor € 14,95

 • Action
 • Geldig t/m 29 november 2022
Ga naar “Servies 16-delig Grijs € 49,00”

Servies 16-delig Grijs € 49,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 28 november 2022

Vacatures

Ga naar “Magazijnmedewerker”

Magazijnmedewerker

 • UBN Uitzendbureau
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Popronde Amsterdam”

Popronde Amsterdam

 • 3 december 2022
Popronde AmsterdamPopronde Amsterdam