Nieuw seizoen De Bachelorette: deze Amsterdammers doen mee

De liefde hangt weer in de lucht in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Deze keer gaat topmodel Sylvia Geersen op zoek naar ware liefde. Zou een van de zes Amsterdamse mannen haar hart kunnen veroveren?

In dit seizoen zoekt model Sylvia Geersen de liefde. Deze 37-jarige Rotterdamse schone werd bekend met haar deelname aan Holland’s Next Top Model in 2006. Daar werd ze tweede. Zal het spreekwoord ‘geen geluk in het spel, maar wel geluk in de liefde’ op haar van toepassing zijn?

De zes Amsterdamse kandidaten

Zes mannen uit Amsterdam doen dit seizoen mee om het hart van Sylvia te veroveren. Dit zijn ze:

Oscar (28)

Oscar woont in Amsterdam en werkt in een café op De Wallen. Hij is zeker van zijn zaak en blijft bij zichzelf. Buiten werktijd is Oscar een echte sportfanaat, daarnaast kookt hij graag en gaat hij uit met vrienden. Inmiddels is Oscar drie jaar vrijgezel en dat komt door ingrijpende gebeurtenissen binnen een vorige relatie. Qua uiterlijk is Sylvia zeker Oscars type: haar stralende ogen, glanzende haren en haar algehele verzorgdheid zijn wat hem zo aantrekt.

Beeld: JPF Photo

Matthijs (29)

Matthijs is na het stoppen van zijn Hotelschool-opleiding de modellenwereld ingerold. Hij houdt van avondjes uit met vrienden en is erg avontuurlijk ingesteld. Matthijs vindt het binnen een relatie belangrijk dat hij een goede klik heeft en veel kan lachen. Hij is een ‘mensenmens’. Hij kijkt wel vaak eerst de kat uit de boom. Verder laat hij niet zo snel zien dat hij verliefd is. Matthijs ziet zijn deelname aan ‘De Bachelorette’ als een kans om weer de liefde te vinden.

Beeld: JPF Photo

Melvin (26)

Melvin is werkzaam als bedrijfsleider bij een supermarkt. Hij noemt zichzelf een leuke en gezellige jongen met veel humor. Daarnaast is hij een luisterend oor voor andere mensen waardoor hij zichzelf weleens vergeet. Familie is erg belangrijk voor Melvin, hij heeft een sterke band met zijn ouders en zijn opa’s en oma’s. Melvin gaat blanco het liefdesavontuur in. Hij vindt dat Sylvia een mooie uitstraling heeft met mooie ogen en daar valt hij op.

Beeld: JPF Photo

Malcolm (40)

Malcolm werkt bij een tegelhandel en naast zijn fulltimebaan is hij acteur met kleine rolletjes in commercials en series. Buiten werktijd fotografeert, schrijft en sport hij graag. Malcolm omschrijft zichzelf als een humoristisch, intelligent en behulpzaam persoon. Hij heeft vier relaties gehad en vindt het belangrijk dat je chemie hebt in een relatie en op dezelfde golflengte zit. Ook vindt Malcolm humor zeer belangrijk en moet een vrouw zijn woordgrappen begrijpen. Malcolm heeft zich opgegeven omdat Sylvia zijn type is. Voor de rest heeft hij geen research gedaan, want hij vindt het leuk om in het diepe te worden gegooid.

Beeld: JPF Photo

Tjeerd (32)

Tjeerd organiseert evenementen en naast het organiseren is hij thuis en op evenementen bezig met het draaien van platen. In zijn vrije tijd gaat hij graag kitesurfen en traint hij in de sportschool. Tjeerd heeft drie relaties gehad, maar omdat het op een gegeven moment niet meer werkte zijn deze beëindigd. Tjeerd omschrijft zichzelf als sportief, gepassioneerd, creatief en avontuurlijk. Hij zoekt een partner die ondernemend, verzorgd en sportief is. Ook humor vindt hij belangrijk in een relatie.

Beeld: JPF Photo

Stan (26)

Stan heeft zijn eigen onderneming en is daarnaast dj. In zijn vrije tijd gaat hij graag uit met vrienden en voetballen. Stan is zelfverzekerd en weet goed wat hij wil in het leven. Hiervoor heeft Stan geen vaste relaties gehad, maar staat daar nu wel open voor. Hij wil laten zien aan Sylvia dat hij er alles aan doet om haar voor zich te winnen.

Beeld: JPF Photo

De Bachelorette

Sylvia gaat met alle heren op date om te kijken of er sprake is van ware liefde. Elke week moet een van de deelnemers de show verlaten, als de Rotterdamse schone denkt dat er niets meer dan vriendschap in zit. Laten we hopen dat de Amsterdammers het ver schoppen! De Bachelorette wordt geproduceerd door Warner Bros. International TV Productions Nederland en is vanaf 2 februari exclusief te zien bij Videoland.

Meer nieuws over Amsterdam:

Meer in deze categorie

Shownieuws

Ga naar “Disney-fans opgelet! De nieuwe serie Nemesis wordt gefilmd in Amsterdam en jij kan erbij zijn”

Disney-fans opgelet! De nieuwe serie Nemesis wordt gefilmd in Amsterdam en jij kan erbij zijn

figuranten Amsterdam
Ga naar “6 x hotspots uit The Real Housewives Amsterdam”

6 x hotspots uit The Real Housewives Amsterdam

The Real Housewives of Amsterdam
Ga naar “Het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws start bijna en deze Amsterdammers doen mee”

Het nieuwe seizoen van Dit Was Het Nieuws start bijna en deze Amsterdammers doen mee

Aanbiedingen

Ga naar “50% korting op een totale bril vanaf 89 euro”

50% korting op een totale bril vanaf 89 euro

 • Specsavers Amsterdam Oostpoort
 • Geldig t/m 31 maart 2023

Topper

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Alle AH Bakkersbollen van € 3,38 voor € 1,69”

Alle AH Bakkersbollen van € 3,38 voor € 1,69

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Luxe Geuren Uitverkoop van € 25 voor € 20”

Luxe Geuren Uitverkoop van € 25 voor € 20

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 26 maart 2023
Ga naar “Alle 0.0 pilsener van € 11,70 voor € 5,85”

Alle 0.0 pilsener van € 11,70 voor € 5,85

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 26 maart 2023

Vacatures

Ga naar “Coördinator Magazijn Waternet”

Coördinator Magazijn Waternet

 • Olympia
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Koningsdag in Amsterdam”

Koningsdag in Amsterdam

 • 27 april 2023
Koningsdag AmsterdamKoningsdag Amsterdam
Ga naar “Keti-Koti 2023”

Keti-Koti 2023

 • 1 juli 2023
keti-kotiketi-koti
Ga naar “4 mei 2023 Nationale Dodenherdenking op de Dam”

4 mei 2023 Nationale Dodenherdenking op de Dam

 • 4 mei 2023
Nationale Dodenherdenking op de DamNationale Dodenherdenking op de Dam
Ga naar “Festival Trek”

Festival Trek

 • Van 30 jun t/m 2 jul
Ga naar “Amsterdam Wine Festival 2023”

Amsterdam Wine Festival 2023

 • Van 23 mrt t/m 26 mrt
Wijn