Team indebuurt Amsterdam

De redactie van indebuurt zit mídden in het centrum. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Amsterdam op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

indebuurt Amsterdam

DPG Media BV | indebuurt Gebouw INIT Jacob Bontiusplaats 9 1018 LL Amsterdam

Navigeer naar

Onze redacteuren

Manon van der Knaap

Commercieel redacteur Amsterdam

Manon is geboren en getogen in het Westland. Ze studeerde in Utrecht en vertrok in die periode regelmatig naar het buitenland om te studeren, of om te werken als reisleider of reisjournalist. Manon is altijd op ontdekkingsreis, ook in Amsterdam. Ze woont in Bos en Lommer en fietst als commercieel redacteur de hele stad door op zoek naar de mooiste verhalen van ondernemers. Ben jij een Amsterdamse ondernemer en heb je een goed verhaal? Neem contact op met Manon!

Profielfoto_Rudmer

Rudmer Fijlstra

Community Manager Amsterdam

Rudmer is een geboren en getogen Fries, maar verhuisde in 2015 na zijn studie Communicatie in Groningen naar Amsterdam. Hij woont in de Baarsjes en houdt van alles wat deze mooie stad te bieden heeft. Van de grachten tot de parken, en van leuke kroegjes tot festivals. Naast levensgenieter, fanatieke sporter en Amerika-fanaat is hij een nieuwsjunk, die graag op de hoogte blijft van wat er in Amsterdam speelt.

jet canneman

Jet Canneman

Community Manager Amsterdam

Jet werd geboren in Den Haag maar verhuisde na haar eindexamen naar Amsterdam. Na op veel verschillende plekken in de stad te hebben gewoond woont ze nu in Amsterdam-Zuid. En na al die jaren en het op de wereld zetten van drie Amsterdammertjes voelt Amsterdam echt als haar thuisstad. Als Jet geen tips, verhalen of nieuwtjes voor indebuurt schrijft fietst of wandelt ze graag eindeloos door de stad, luisterend naar een podcast of goede muziek. Heb je een leuke tip die heel Amsterdam moet weten? Laat het Jet weten!

Onze gastredacteuren

Jamy Kok

Deze rasechte Blauwvinger is voor de liefde naar Amsterdam verhuisd. Na ruim 10 jaar besloot ze om het Verre Oosten achter zich te laten, maar toch is ze in zekere zin opnieuw naar het Oosten verhuisd. Ze woont namelijk in het prachtige Amsterdam-Oost en dat bevalt haar erg goed. In haar vrije tijd maakt ze graag een wandeling of haalt ze ergens iets lekkers om onderweg op te peuzelen. Het is ook niet zo vreemd dat ze daarom voor Indebuurt Amsterdam graag lijstjes maakt waar ze vertelt over haar favoriete hotspots in de hoofdstad.