Team indebuurt Amsterdam

De redactie van indebuurt zit mídden in het centrum. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Amsterdam op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

indebuurt Amsterdam

DPG Media BV | indebuurt Gebouw INIT Jacob Bontiusplaats 9 1018 LL Amsterdam

Navigeer naar

Onze redacteuren

Profielfoto Suzanne Mensen

Suzanne Mensen

Community Manager

Suzanne is een Brabander in Amsterdam. Ze is journalist, schrijver en eindredacteur en woont met haar dochtertje van zes en Griekse adoptiehond Olaf in Oud-West. Ze danst graag tot de vroege uurtjes in de stad met vrienden maar wordt ook blij van haar urban jungle in huis. Ze schreef het eerste Nederlandse boek over drag: Glitter maakt alles beter. Om bij te komen van de drukte van de stad, ontsnapt ze af en toe naar het vakantiehuisje van haar vriendin in het oosten van het land. En moet er ergens een vloertje gelegd worden? Dan kun je Suzanne altijd bellen, ze is dol op klussen. Tips? Mail ze gerust.

Charlotte de Vries

Community Manager

Charlotte heeft al twaalf jaar een knipperlichtrelatie met Amsterdam. Ze emigreerde naar Londen, Kaapstad en Willemstad, maar kwam iedere keer weer terug bij de Nederlandse hoofdstad. Mede door haar Antilliaanse roots voelt het multiculturele Amsterdam-Oost sinds een jaar of drie aan als thuis. In haar kunstzinnige appartement staat een drie meter lange tafel waaraan ze regelmatig met vrienden eet, veel chardonnay drinkt en tot in de late uurtjes werkt aan haar klussen als freelanceschrijver en -journalist.

Romée Lagerveld

Commercieel Redacteur

Romée is Commercieel Redacteur bij indebuurt Amsterdam. Ben jij ondernemer en deel je jouw verhaal graag met andere Amsterdammers? Dan helpt Romée je heel graag om dat verhaal te vertellen!

Onze buurtbijdragers

Jamy Kok

Deze rasechte Blauwvinger is voor de liefde naar Amsterdam verhuisd. Na ruim 10 jaar besloot ze om het Verre Oosten achter zich te laten, maar toch is ze in zekere zin opnieuw naar het Oosten verhuisd. Ze woont namelijk in het prachtige Amsterdam-Oost en dat bevalt haar erg goed. In haar vrije tijd maakt ze graag een wandeling of haalt ze ergens iets lekkers om onderweg op te peuzelen. Het is ook niet zo vreemd dat ze daarom voor Indebuurt Amsterdam graag lijstjes maakt waar ze vertelt over haar favoriete hotspots in de hoofdstad.