TotaalBED

TotaalBED

Johan Cruijff Boulevard 90, 1101DJ Amsterdam

Navigeer naar

Over TotaalBED

De beddenwinkel in Amsterdam heeft maar liefst 1350 m/2 aan droominspiratie. Naast de ruime keuze in een- en tweepersoons boxsprings en ledikanten biedt totaalBED ook peuterbedden, seniorenbedden en logeerbedden. Goed slapen is voor iedereen persoonlijk dus verkoopt totaalBED onder andere een ruime keuze aan matrassen. De adviseurs helpen je graag bij de keuze van een pocketvering matras, traagschuim matras, latex matras, koudschuim matras of topmatras.

totaalBED Amsterdam heeft ook nagedacht over de allerkleinste bezoekers. In de kinderhoek vermaken zij zich uitstekend. Ondertussen geniet je van een goede kop koffie of thee in de luxe koffielounge en ontvang je een persoonlijk advies op maat.

Enthousiaste adviseurs helpen je graag bij het vinden van jouw droomslaapkamer. Ze nemen uitgebreid de tijd om je te informeren en van een deskundig en persoonlijk advies op maat te voorzien. Het doel is dat jouw slaapwensen worden beantwoord.

Laat je inspireren
Laat je onder het genot van een kopje koffie, thee of fris inspireren door alle mogelijkheden op slaapkamergebied. Stel bijvoorbeeld jouw eigen één- of tweepersoonsboxspring samen door te kiezen uit de verschillende hoofdborden, stofsoorten, kleuren en pootjes. Gaat jouw voorkeur uit naar een ledikant dan kun je variëren in het type matras en het soort lattenbodem. Kies je voor een vlakke of elektrisch verstelbare lattenbodem? En welk matras biedt jou de beste ondersteuning; een pocketveringmatras, traagschuimmatras, latexmatras of koudschuimmatras? totaalBED helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Daarnaast kun je ook terecht voor kinderbedden, seniorenbedden en logeerbedden. Maak je slaapkamer compleet met een dekbed, hoofdkussen, dekbedovertrek of hoeslaken.

Levering en montage kosteloos
Vanaf het moment dat je binnenstapt streeft totaalBED naar 100% tevredenheid. De levering bij totaalBED is kosteloos en producten worden gratis voor je gemonteerd.

TotaalBED

Johan Cruijff Boulevard 90, 1101DJ Amsterdam

Navigeer naar

Bekijk meer