Interessant! Hier laat je nu laagdrempelig je gezondheid checken (en wij gingen je voor)

Aangeboden door Holland & Barrett Van Woustraat

Holland & Barrett Health & Happiness Studio
Demi in de Health & Happiness Studio | Foto: indebuurt

Holland & Barrett op de Van Woustraat heeft een nieuwe look, net als de vestiging in Hoofddorp Winkelstad. Het hoogtepunt: een prachtige ruimte waar je een consult kunt krijgen. Na een gesprek en een snel, maar uitgebreid onderzoek, krijg je alles te horen over de gezondheid van je lichaam en/of huid. Ook krijg je praktische tips mee om deze te verbeteren, én een cadeaubon. Wij gingen je voor.

In de Health & Happiness Studio kun je kiezen uit drie soorten consults: een vitaliteitsconsult of voedingsconsult met behulp van de speciale Body Analyzer, of een consult op het gebied van huid- en haarverzorging. We vertellen hieronder kort iets over iedere analyse. Goed om te weten: het bedrag dat je voor de gekozen analyse betaalt, krijg je na je consult terug in de vorm van een Holland & Barrett-cadeaubon. Die prijzen zijn als volgt:

 • 15 minuten voor €10,-
 • 30 minuten voor €17,50
 • 45 minuten voor €22,50.

Lees verder onder de foto >

Holland & Barrett Health & Happiness Studio Amsterdam
De Health & Happiness Studio van Holland & Barrett op de Van Woustraat | Foto: Holland & Barrett

Vitaliteitsconsult

Beter slapen? Minder stress? Meer energie? Dit consult helpt je om fit door het leven te gaan. Je krijgt een uitgebreide lichaamsanalyse en een rapport met alle resultaten (voorbeeld). Dit geeft inzicht in zaken als vet- en spiermassa. Tijdens het aansluitende gesprek ligt de focus op jouw wensen en doelen. Op basis hiervan volgt een levensstijl- en productadvies (voorbeeld), dat je meekrijgt om thuis nog eens rustig na te lezen.

Boek hier jouw vitaliteitsconsult.

Voedingsconsult

Gezond afvallen of aankomen, of gewoon gezonder eten? Dit voedingsadvies op maat helpt je op weg. Je krijgt een uitgebreide lichaamsanalyse en een rapport met alle resultaten (voorbeeld). Dit geeft inzicht in zaken als vet- en spiermassa. Tijdens het aansluitende gesprek ligt de focus op jouw wensen en doelen. Op basis hiervan volgt een levensstijl- en productadvies (voorbeeld), dat je meekrijgt om thuis nog eens rustig na te lezen.

Boek hier jouw voedingsconsult.

Huid- en haarverzorging

Benieuwd hoe je jouw huid beter kunt beschermen tegen pigmentatie? Of wil je de ideale verzorgingsroutine voor jouw huid weten? Het rapport van jouw huidanalyse (voorbeeld) en het bijbehorende advies (voorbeeld) helpen je op weg. Je krijgt inzicht in onder meer de textuur, pigmentatie, roodheid en stevigheid van jouw huid. Kortom, alles wat je moet weten om jouw huid optimaal te verzorgen en te beschermen.

Boek hier jouw huidconsult.

Lees verder onder de foto >

Holland & Barrett analyse huid en haar
Foto: Holland & Barrett

Onze ervaring

In de gloednieuwe Health & Happiness Studio bij Holland & Barrett worden we welkom geheten door Demi. Stiekem best een beetje spannend (want: wat staat ons te wachten, en hoe ernstig is het met ons gesteld?), maar de uitstraling van de studio zorgt meteen voor ontspanning. Net als het gesprekje met Demi en de lekkere kop thee die ze ons voorschotelt.

We gaan voor een vitaliteitsanalyse. Demi stelt een paar vragen, en dan mogen we op het interessante apparaat in de hoek stappen. Deze Body Analyzer is zo slim, dat je er maar een paar seconden op hoeft te staan. Je pakt de handvaten vast en binnen een mum van tijd meet-ie – door middel van een soort elektronische signalen – de weerstand in verschillende lichaamsdelen. Zo bepaalt het heel nauwkeurig zaken als je vet- en spiermassa.

Lees verder onder de foto >

Body Analyzer Holland & Barrett Rotterdam
De Body Analyzer staat alvast ingesteld | Foto: indebuurt

Vervolgens nemen we weer plek aan tafel, waar Demi de resultaten op haar computerscherm laat zien. Hier zie je een voorbeeld. Samen lopen we door de overzichtelijke plaatjes met getallen heen. Onze cijfers worden naast de ideale cijfers van iemand van onze leeftijd en lengte gelegd. En dat stelt niet teleur. Waar we dachten dat we onze vetmassa deze zomer tot ongekende hoogte hadden gesnackt, blijkt dat het er best heel netjes uitziet.

Extra motivatie

Toch zien we ook ruimte voor verbetering, en dan met name op het gebied van spiermassa. Werk aan de winkel dus, de komende tijd! En dan is het natuurlijk extra motiverend om eens in de zoveel tijd te checken hoe het ervoor staat. Ons volgende consult in de Health & Happiness Studio is dus al geboekt. Ben jij ook nieuwsgierig, of op zoek naar dat extra duwtje in de rug richting een gezonde levensstijl? Boek dan nu jouw consult!

Lees verder onder de foto >

H&H Studio Hoofddorp Holland & Barrett
De Health & Happiness Studio in Hoofddorp Winkelstad | Foto: Holland & Barrett

Over de nieuwe look van Holland & Barrett

De Health & Happiness Studio is niet de enige reden om snel weer eens langs Holland & Barrett in de Van Woustraat of Hoofddorp Winkelstad te gaan. De uitstraling van de winkels voelt dankzij de houten vloer en het vele groen nu nóg natuurlijker aan, en al je zintuigen worden geprikkeld. Bij de wasbak probeer je verschillende scrubs uit en bij de notenbar tap je je eigen gezonde snackmix. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van alles wat er te ontdekken valt…

Nieuwsgierig naar meer? Je vindt de vernieuwde Holland & Barrett-winkels met Health & Happiness Studio op de volgende adressen: Van Woustraat 80 in Amsterdam en Polderplein 101 in Hoofddorp. De gezellige winkelmedewerkers staan zeven dagen per week klaar om al jouw vragen over een gezonde levensstijl te beantwoorden.

Holland & Barrett Van Woustraat

Van Woustraat 80, 1073 LP Amsterdam

Nu geopend

Meer informatie

Holland & Barrett Van Woustraat

Van Woustraat 80, 1073 LP Amsterdam

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Gezondheid

Ga naar “Roderick is expert in doorligplekken: ‘Vaak weet zorgpersoneel niet eens wat er allemaal mogelijk is’”

Roderick is expert in doorligplekken: ‘Vaak weet zorgpersoneel niet eens wat er allemaal mogelijk is’

Aangeboden door Q Care

Doorligplekken decubus voorkomen genezen Q Care
Ga naar “Joke had jarenlang last van haar nieuwe heup: ‘Na deze operatie heb ik mijn leven terug’”

Joke had jarenlang last van haar nieuwe heup: ‘Na deze operatie heb ik mijn leven terug’

Aangeboden door Sint Maartenskliniek

Ga naar “Gaaf! Doe deze 5 challenges in Amsterdam en voel je fitter en sterker”

Gaaf! Doe deze 5 challenges in Amsterdam en voel je fitter en sterker

Aangeboden door Ditzo

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit trui** € 9,99”

True Spirit trui** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Magazijnmedewerker”

Magazijnmedewerker

 • UBN Uitzendbureau
 • Fulltime/Parttime