ADE 2022 Amsterdam: 10 x deze feesten mag je niet missen (er zijn nog kaarten)

ADE 2022 (Amsterdam Dance Event) staat voor de deur. Voor het eerst sinds 2019 gaan zowel de conferentie als het festival (met honderden feesten overdag én ’s nachts) weer plaatsvinden in onze hoofdstad. En hoewel een flink aantal feesten al is uitverkocht, heeft Indebuurt een lijstje met de leukste evenementen waar nog wél (soms met een beetje goed Ticketswap-werk) kaarten voor te krijgen zijn. Let’s go dancing!

Woensdag 19 oktober TN1! – By Joy in Atelier Schinkel

Tijdens dit evenement wordt de energie van Tel Aviv rechtstreeks naar Amsterdam gebracht. In drie verschillende zalen draaien dj’s als Fedele, Hevi Levi, Olivier Weiteren Joella Jackson de beste house, tech house en techno. Kaarten zijn 28 euro en dansen kan van 22:00 uur tot 06:00 uur ’s ochtends!

Woensdag 19 oktober Youssou Ndour in het Concertgebouw

Hoe tof is het om tijdens ADE juist niet te gaan voor de gebaande paden, maar eens een keer naar een venue te gaan waar je normaal niet zo snel een housefeest beleeft? Dit is je kans: Afro House-legend Youssou Ndour staat namelijk tijdens de woensdag van ADE in de avond in het concertgebouw. Via Ticketswap zijn nog enkele kaarten te bemachtigen.

Donderdag 20 oktober – Worakls Orchestra in NDSM Loods

Wederom iets vets dat je tijdens ADE kunt bezichtigen, maar verder slechts zelden meemaakt: deephouse met een orkest. We raden je dan ook aan om een bezoekje te brengen aan Worakls Orchestra op donderdag, in de NDSM Loods in Amsterdam Noord. Dit is er eentje die je niet wil missen! Kaarten kosten 43,50 euro en zijn hier te koop.

Donderdag 20 oktober – HE.SHE.THEY in Shelter

Wil je tot laat in de vroege vrijdagochtend dansen? Dan is dit het juiste feestje. Tijdens het inclusieve feest HE.SHE.THEY draaien heerlijke dj’s als Dr. Rubinstein, Sandrien en Wax Wings de fijnste techno voor alle vrijdenkers die dit feest bijwonen. Het maakt niet uit wie je bent en hoe je eruitziet, als je maar komt om te feesten! Kaartjes zijn nog te vinden via Ticketswap en kosten rond de 30 euro.

Vrijdag 21 oktober – Ankleideraum in Muziekgebouw aan het ‘IJ

Ben je inmiddels blut van alle tickets die je gekocht hebt voor ADE? Dan is dit feest er eentje die je in je agenda moet noteren: Ankleideraum is namelijk helemaal gratis! Van 16:00 uur tot 22:00 uur kun je genieten van de beats van o.a. Aron Friedman, Sham M.AN en Gabriel Ananda. Voor niks, en met een prachtig uitzicht in deze heerlijke venue.

Vrijdag 21 oktober – DGTL x Upperground op NDSM-Werf

De meeste feesten van DGTL zijn al helemaal uitverkocht, maar voor deze topper voor de vrijdagnacht zijn nog kaarten te krijgen. En die doet écht niet onder voor de rest, met namen als Cincity, Kölsch en Tsepo op de line-up!

Zaterdag 22 oktober – Goldfish in de Melkweg

Ben je fan van saxofoon en funky housemuziek? Dan zijn de mannen van Goldfish een schot in de roos! Tijdens het Amsterdam Dance Event staan ze op zaterdag in de Melkweg en we kunnen je verzekeren dat het lósgaat bij deze twee heren, die van elk concert één groot feest maken. Kaartjes scoor je hier.

Zaterdag 22 oktober – Secret Project Festival in Zaandam

Oké, het ligt misschien iets uit de richting, maar wie zaterdag de 22e naar Secret Project Festival in Zaandam gaat heeft wel een enorme line-up op een volwaardig festival. Denk aan namen als Patrick Topping, Klangkuenstler en Marco Carola die overdag de beste house door de speakers op het Hembrugterrein knallen. Kaarten zijn nog te koop en vind je hier.

Zondag 23 oktober – VBX x SLAPFUNK in Borisov

Als je zin hebt om vanuit de club zaterdagnacht op zondag direct door te gaan naar een ander goed feestje, dan is VBX x SLAPFUNK de plek. Dit feest in de Houthavens duurt van 08:00 tot 18:00 uur en geeft je de beste house, techno én een geweldige sfeer. Meer informatie over tickets vind je hier.

Zondag 23 oktober – Cocoon in Het Sieraad

Oude rot in het vak Sven Väth kan natuurlijk niet ontbreken op het Amsterdam Dance Event. Met zijn oude vertrouwde concept Cocoon heeft hij de zondagavond in Het Sieraad veroverd, waar hij samen met Emanuel Satie en Fabe de beste house en techno uit zijn platen tovert als afsluiter van ADE. Kaarten vind je hier.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Meer in deze categorie

Doen

Ga naar “Mariska verstuurde vorig jaar 5.600 kerstkaarten: ‘Ik heb nog nooit een jaar overgeslagen’”

Mariska verstuurde vorig jaar 5.600 kerstkaarten: ‘Ik heb nog nooit een jaar overgeslagen’

Aangeboden door PostNL

Ga naar “Deze kerstmarkt is anders dan andere: dit is waarom je er naartoe wil”

Deze kerstmarkt is anders dan andere: dit is waarom je er naartoe wil

Aangeboden door De Orchideeën Hoeve

Ga naar “Amsterdam Light Festival 2022: dit wil je erover weten”

Amsterdam Light Festival 2022: dit wil je erover weten

Amsterdam Lights festival 2021

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “Lamswollen sloffen vanaf € 22,99”

Lamswollen sloffen vanaf € 22,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98”

Satisfyer. Keuze uit het hele assortiment van € 19,95 voor € 9,98

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99”

Flanellen pyjama** van € 14,99 voor € 11,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit trui** € 9,99”

True Spirit trui** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Magazijnmedewerker”

Magazijnmedewerker

 • UBN Uitzendbureau
 • Fulltime/Parttime