Toe aan me-time? Bij deze Amsterdamse beauty- en massagesalon kom je compleet tot rust

Aangeboden door Heaven Four Amsterdam

Eigenaresse Tamara | Foto: Heaven Four

Ben jij of ken jij iemand die een heerlijke en huidverbeterende beautybehandeling of een ontspannende massage verdient? Bij Heaven Four vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen ontspannen op één plek.

Tamara opende in 2015 beautysalon Heaven Four. “Ik heb heel lang in een wellness gewerkt. Maar ik heb altijd al de droom gehad om voor mezelf te beginnen. In 2015 kwam die droom uit. We hebben zeven jaar in een sportschool gevestigd gezeten, maar door de lastige coronaperiode moest die sportschool sluiten en wij dus ook. Daarom zijn we in september vorig jaar geopend aan het Christiaan Huygensplein.”

Combineer je behandelingen

Bij Heaven Four ben je aan het juiste adres voor allerlei verschillende behandelingen. “Bij ons kun je terecht voor massages, gezichtsbehandelingen én pedicure. We nemen graag de tijd voor onze gasten en passen onze behandelingen aan op hun wensen en behoeften. Normaal zou je voor deze behandelingen naar verschillende salons moeten, maar bij ons vind je het allemaal onder een dak. Dit allemaal maakt ons uniek.” Tamara staat samen met twee collega’s in de salon. “We zijn allemaal gecertificeerde masseuses en schoonheidsspecialisten en hebben dus allemaal een eigen rugzakje met ervaringen. En dat komt perfect tot zijn recht in de salon.”

Populaire gezichtsbehandeling

Een van de gezichtsbehandelingen die je kunt boeken bij Heaven Four is de Intense anti-aging ritual van zestig minuten. “Dit is een heel populaire behandeling bij ons,” vertelt Tamara. We beginnen met een huidanalyse, gezichtsreiniging en een bindweefselmassage. Dat stimuleert de doorbloeding en de collageen aanmaak wat weer voor huidverjonging zorgt. Daarna doen we een peeling. Mensen zijn hier vaak huiverig voor omdat sommige peelings agressief kunnen zijn. Maar van onze peelings ga je niet schilferen en stap je niet met een rode huid de deur uit. Na de peeling verwijderen we onzuiverheden, epileren we de wenkbrauwen en doen we een gezichtsmassage. We sluiten de behandeling af met een serum en dagcrème om de huid te verzorgen. Als het zonnig is buiten doen we ook een SPF op.”

Lees door onder de afbeelding >

Word in de watten gelegd bij Heaven Four | Foto: Heaven Four

Verschillende massages

Een andere behandeling die veel wordt geboekt is een massage. Tamara: “Een ontspanningsmassage kun je bij ons voor 25, 50 óf 75 minuten boeken. We masseren dan het hele lichaam. Naast ontspanningsmassages bieden we ook sportmassages, hot stone massage, anti celullite massage en zwangerschapsmassage aan. Voor die laatste gebruiken we speciale, zachte Pro System kussens van bodyCushion waardoor je heel comfortabel kunt liggen.”

Lees verder onder de afbeeldingen >

Ook leuk als cadeau

Heaven Four heeft twee grote behandelkamers. “Zeker in Amsterdam kan een behandelkamer al snel klein zijn, maar dat is bij ons dus niet het geval,” vertelt Tamara. Naast de behandelkamers vind je direct bij binnenkomst in de salon ook een winkel. “Daar kun je alle huidverbeterende producten van Comfortzone die we gebruiken tijdens de behandelingen kopen voor thuis of als cadeau. We hebben naast de losse producten en cadeaukaarten ook giftsets staan. Mocht je dus een cadeautje zoeken voor iemand, man of vrouw, vind je hier een heleboel. Van pakketjes met huidverbeterende producten tot verzorgende producten.”

Plan jouw afspraak in

Toe aan me-time? Plan dan jouw afspraak bij Heaven Four. Waan je in een oase van rust en laat je lekker in de watten leggen door Tamara en haar team. Benieuwd naar welke behandelingen je bij Heaven Four allemaal kunt laten doen? Check het overzicht en de tarievenlijst of maak een afspraak online.

Heaven Four Amsterdam

Christiaan Huygensplein 9, 1098PZ Amsterdam

Nu gesloten

Meer informatie

Heaven Four Amsterdam

Christiaan Huygensplein 9, 1098PZ Amsterdam

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Kleding kopen van je favo influencer: bij Mireille en Elise Bak kan het! ‘Monica Geuze brengt haar kleding hier ook heen’”

Kleding kopen van je favo influencer: bij Mireille en Elise Bak kan het! ‘Monica Geuze brengt haar kleding hier ook heen’

Umé tTudio Amsterdam
Ga naar “Bij woningontruimer Valentijn Vroom zit handelen in het bloed: ‘Mijn opa en oma heetten Vroom en Dreesmann’”

Bij woningontruimer Valentijn Vroom zit handelen in het bloed: ‘Mijn opa en oma heetten Vroom en Dreesmann’

spullenbaas valentijn vroom kleinzoon v&d
Ga naar “Leonie heeft haar eigen café in Amsterdam: ‘Nassau is een echt buurtcafé voor jong en oud’”

Leonie heeft haar eigen café in Amsterdam: ‘Nassau is een echt buurtcafé voor jong en oud’

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “AH Paksoi € 0,99”

AH Paksoi € 0,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Havaianas € 14,99”

Havaianas € 14,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Alle Robijn van € 8,98 voor € 4,49”

Alle Robijn van € 8,98 voor € 4,49

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 juni 2023
Ga naar “Silvo kruiden of specerijen van € 2,96 voor € 1,19”

Silvo kruiden of specerijen van € 2,96 voor € 1,19

 • Dirk
 • Geldig t/m 13 juni 2023

Vacatures

Ga naar “Van ontwerp tot renovatie: word Keukenvernieuwer!”

Van ontwerp tot renovatie: word Keukenvernieuwer!

 • Keukenvernieuwers Amsterdam
 • Fulltime/Parttime
Samen met Patrick maak je een plan voor jouw vernieuwde keuken | Foto: Keukenvernieuwers AmsterdamSamen met Patrick maak je een plan voor jouw vernieuwde keuken | Foto: Keukenvernieuwers Amsterdam

Topper

Agenda

Ga naar “Keti-Koti 2023”

Keti-Koti 2023

 • 1 juli 2023
keti-kotiketi-koti
Ga naar “Hartjesdag 2023”

Hartjesdag 2023

 • 21 augustus 2023
hartjesdaghartjesdag
Ga naar “Festival Trek”

Festival Trek

 • Van 30 jun t/m 2 jul
Ga naar “Museumnacht Amsterdam 2023”

Museumnacht Amsterdam 2023

 • 4 november 2023
Museumnacht Amsterdam