Madelon van Madesalon: “Bij ons krijgt iedereen persoonlijk advies voor zijn of haar huidtype”

Aangeboden door Qredits

madesalon madelon amsterdam

Ieder mens is anders. Dat geldt volgens Madelon Schuytvlot net zo goed voor je huid. In haar schoonheidssalon Madesalon voorziet ze mensen daarom van persoonlijk huidadvies en facials. “Net zoals je lichaam bepaalde vitaminen en voedingstoffen nodig heeft, zijn de behoeften van je huid ook heel persoonlijk.”

Madesalon is er voor iedereen die een uitvoerige huidbehandeling wil in een welkome, knusse omgeving. “We zijn er voor iedereen die graag een mooiere huid wil en informatie wil over huidverzorging. Maar ook mensen met huidproblemen zoals acne kunnen goed bij ons terecht”, vertelt Madelon. “We werken met een speciale huidscanner en doen altijd een uitgebreide intake. De juiste huidverzorging is namelijk echt voor iedereen anders.”

Een mooie start met Qredits

Madelon werkt al meer dan tien jaar als schoonheidsspecialist, eerst in een andere salon en toen als zelfstandig ondernemer. Ongeveer vijf jaar geleden begon ze fulltime voor zichzelf te werken. “Ik had een bedrag nodig om te beginnen en bij banken kon ik niet terecht. Gelukkig kwam Qredits toen op mijn pad.” Qredits is een organisatie die ondernemers helpt met kredieten maar ook coaching en advies. “Daar heb ik een eerste lening aangevraagd zodat ik een mooi pand aan de Kinkelstraat kon huren. Er kwam een adviseur van Qredits bij me langs om persoonlijk mijn plannen te bekijken en te adviseren.”

Dat is niet de enige hulp die Madelon van Qredits kreeg. “De lockdown was pittig voor ons, want huidbehandelingen vallen onder de contactberoepen. Bij Qredits kon ik gemakkelijk trainingen voor ondernemers volgen. Zo heb ik meer geleerd over onder andere het inzetten van marketing en social media. Het heeft geholpen de lockdowns goed door te komen. Ik wist gelijk wat ik kon doen om alternatieve inkomsten te genereren.”

Madelon stelde bijvoorbeeld een pakket samen met allerlei producten, waarmee mensen zichzelf thuis een mini-facial konden geven. “We hebben ook onze webshop uitgebreid en allerlei tips gegeven over goede huidverzorging die je zelf uit kunt voeren.” Daarnaast is Madelon hartstikke blij met haar loyale klantenkring. “Het was een heftige periode, maar we hebben het overleefd. Zonder hen was dat niet gelukt.”

Stukje onzekerheid wegnemen

Madesalon richt zich volledig op huidverbetering en huidverzorging. Dat is wat Madelon al sinds jongs af aan interessant vindt. Ze weet hoe onzeker mensen kunnen worden van huidproblemen. “Ik vind het zo mooi dat ik een stukje van die onzekerheid weg kan nemen door mensen écht te helpen. Anderen blij maken is waar ik blij van wordt.”

Madelon en haar team hebben veel expertise in huis als het gaat om huidverbetering. Ze volgde meerdere opleidingen en cursussen om te zorgen dat ze iedere huid kan behandelen. Daarbij werkt Madelon met een unieke productlijn van huidverzorgingsproducten die je niet zomaar in de winkel koopt. “Ook je verzorgingsroutine moet namelijk helemaal op jouw huid toegespitst zijn. Met de producten van Image is dat mogelijk.” Je kunt de verschillende producten ook los in de webshop van Madesalon vinden. Om te weten wat bij jouw huid past, kun je het beste een analyse bij Madesalon laten doen.

Plannen voor de toekomst

Madelon zou het niet erg vinden als haar salon nog verder groeit. Nu ze een groter pand heeft, kan ze ook meer behandelingen gaan aanbieden. “Maar de focus blijft bij ons altijd op die persoonlijke aandacht. Ik wil dat iedereen zich hier thuis voelt en met elk probleem bij ons durft te komen. Dat is waar we voor staan.” Misschien klikt het daarom zo goed met Qredits!

Over Qredits

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een springplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Oftewel; Qredits is er voor startende ondernemers én bestaande ondernemers. In alle branches. Of je nou een eigen bakkerij begint, zzp’er in de bouw bent, of je toko wilt uitbreiden; het begint bij ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Gebrouwen door Vrouwen is een echt Amsterdams bier: ‘Er bestond geen bier met gember, nu wel!’”

Gebrouwen door Vrouwen is een echt Amsterdams bier: ‘Er bestond geen bier met gember, nu wel!’

Gebrouwen door Vrouwen
Ga naar “Hotspot: van snackbar naar vegan sushirestaurant”

Hotspot: van snackbar naar vegan sushirestaurant

hotspot plant based sushi
Ga naar “Van ijscoach tot chocolademaker: deze inspirerende Amsterdammers creëerden hun eigen droombaan”

Van ijscoach tot chocolademaker: deze inspirerende Amsterdammers creëerden hun eigen droombaan

Aanbiedingen

Ga naar “Bag it up! The folding travel bag € 19,99”

Bag it up! The folding travel bag € 19,99

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Dekbedovertrek* vanaf € 11,99”

Dekbedovertrek* vanaf € 11,99

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

  • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “L’Oréal mascara en lip make-up van € 29,98 voor € 14,99”

L’Oréal mascara en lip make-up van € 29,98 voor € 14,99

  • Geldig t/m 21 augustus 2022
Ga naar “Alle Johma salades 175 gram van € 8,25 voor € 5,50”

Alle Johma salades 175 gram van € 8,25 voor € 5,50

  • Geldig t/m 14 augustus 2022

Agenda

Ga naar “Super Sint Maarten Parade”

Super Sint Maarten Parade

  • 11 november 2022
lichtjesparade sint maarten amsterdam oost
Ga naar “Hartjesdag”

Hartjesdag

  • 15 augustus 2022
hartjesdaghartjesdag
Ga naar “Amsterdam Fashion Week”

Amsterdam Fashion Week

  • Van 31 aug t/m 3 sep
Amsterdam Fashion WeekAmsterdam Fashion Week
Ga naar “De Parade”

De Parade

  • Van 12 aug t/m 28 aug
de paradede parade
Ga naar “Prinsengrachtconcert”

Prinsengrachtconcert

  • 20 augustus 2022
prinsengrachtconcertprinsengrachtconcert