Eigenaar Don van Roxtar: ‘Wij willen iedere onderneming laten groeien’

Aangeboden door ROXTAR

Team ROXTAR met eigenaar Don staand n het midden | Beeld via ROXTAR

Het wereldwijde web is en blijft dé plek om jouw profiel goed te laten zien. Of dat nu op persoonlijk vlak is via social media óf zakelijk, wanneer je jouw bedrijf bijvoorbeeld een stevige body wil geven met de perfecte website; online zichtbaarheid is belangrijker dan ooit. Daar weet het Amsterdamse online marketingbureau ROXTAR alles van af.

Don van der Helm, eigenaar van ROXTAR, specialiseert zich al heel wat jaren in de wereld van online marketing. Voorheen deed hij dit lange tijd voor een marketingbedrijf met een internationaal klantenbestand, waar hij startte als consultant en doorgroeide naar senior manager. Sinds een jaar biedt Don met zijn eigen ROXTAR oplossingen voor elke soort ondernemer: klein of groot, starter of familiebedrijf, opererend in Amsterdam én daarbuiten.

“Begin vorig jaar zijn we gestart met ROXTAR en hebben we onze kennis en knowhow ingezet om ons bedrijf goed op de kaart te zetten. Sindsdien hebben we al heel wat ondernemingen online flink laten groeien. Daar gaan we dit jaar natuurlijk weer met veel plezier mee door”, vertelt Don enthousiast.

Lees verder onder de foto >

Beeld via ROXTAR

Iedereen is welkom en alles is mogelijk

ROXTAR werkt met een team van zo’n twaalf online specialisten vanuit hun kantoor aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam West. “Ons team bestaat uit mensen met diverse en jarenlange ervaring in online marketing. Daarom kunnen we een breed scala aan ondernemingen helpen. Van tandartspraktijken tot kledingwebshops. En of je nu op zoekt bent naar social media marketing, email-marketing of zoekmachine optimalisatie óf een compleet nieuwe website wil laten maken door ons; alles is mogelijk en iedere soort ondernemer is welkom.”

Complexe marketing begrijpelijk maken

Omdat ROXTAR goed snapt dat online marketing voor veel ondernemers best complex kan zijn, is transparantie een belangrijk onderdeel. “We willen onze klanten alles laten zien wat we doen, altijd zo duidelijk mogelijk. Geen abracadabra. Een compleet heldere en transparante werkwijze dus. Je kunt ons vijf dagen in de week goed bereiken en we houden korte lijnen. Als je iets niet snapt; just ask!”

Van webdevelopment tot SEO en social media advertising

Door naar het aanbod: waarvoor kun je allemaal bij ROXTAR terecht? Don: “Buiten kijf staat dat wij met al onze diensten jouw bedrijf willen laten groeien. We doen eerst uitgebreid onderzoek, maken een realistische planning en strategie en gaan dan aan de slag met optimaliseren.” De voornaamste diensten van het Amsterdamse marketingbureau zijn: webdevelopment, zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media advertising. Don licht de diensten graag toe. Swipen maar!

Lees verder onder het lijstje >

Webdevelopment

Of je nu een compleet nieuwe website wil laten maken of de conversie van jouw site wil optimaliseren; het team van ROXTAR staat voor je klaar op het gebied van webdevelopment. Don: “We hebben al verschillende mooie websites mogen ontwerpen voor een divers aantal bedrijven. Onder meer voor kraamzorgbedrijf New Chapter en telefoniezaak Fixers.nl. De basis van een bedrijf valt of staat met het wel of niet hebben van een solide website. De juiste website verhoogt namelijk onder meer de vindbaarheid en service van jouw onderneming.”

Lees hier alles over de opties van webdevelopment via ROXTAR.

Beeld via ROXTAR

Search Engine Optimalisation (SEO)

Search Engine Optimalisation (SEO), waarom is dit onderdeel van online marketing eigenlijk zo belangrijk? Don: “Wanneer mensen googelen, klikken de meesten in het organische gedeelte van Google. En heel simpel gezegd: als je in de top staat, krijg je de meeste kliks. Wij maken jouw website zo zoekmachinevriendelijk mogelijk, waardoor we ervoor zorgen dat jouw bedrijf zo zichtbaar mogelijk wordt in de zoekresultaten. Dit is een on going proces, omdat Google natuurlijk ook niet stilstaat.”

ROXTAR biedt binnen zoekmachine optimalisatie verschillende mogelijkheden: van technische SEO tot linkbuilding. Meer weten? Lees hier alles over SEO voor jouw bedrijf via ROXTAR.

Beeld via ROXTAR

Search Engine Advertising (SEA)

Eén letter verschil, maar toch zeker iets anders: Search Engine Advertising (SEA). Deze tak van online marketing is tegenwoordig voor veel ondernemingen erg belangrijk.

Als bedrijf heb je iets te verkopen en je doelgroep is actief op zoek naar wat jij verkoopt. Door bovenaan te staan op de zoekresultaten pagina’s maak je een goede kans om (een deel) van die mensen naar je website te halen. Don: “Met behulp van gesponsorde koppelingen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan in de resultaten van Google. SEA is een snelle en effectieve manier om op korte termijn extra verkeer naar je website of een bepaalde landingspagina te halen.”

Wil jij ook SEA inzetten voor jouw bedrijf? Lees hier alles over SEA via ROXTAR.

Beeld via ROXTAR

Adverteren via social media

Social media: we hoeven hier niet veel woorden aan vuil te maken, want iedereen snapt wel hoe dominant – en daarmee effectief – social media platformen zijn. Van Instagram tot Facebook en van LinkedIn tot TikTok; ROXTAR heeft de juiste tools om jouw bereik te vergroten op deze kanalen. Don: “Social media adverteren is dé manier om een groot bereik te behalen én mensen tegelijk te bereiken en te targeten. Maar ook voor het vinden van leads zijn social kanalen erg interessant. Bijvoorbeeld via de gegevens die gebruikers van Facebook achterlaten. Kort samengevat: social media biedt tal van mogelijkheden voor de ontwikkeling van een bedrijf.”

Meer weten over social media adverteren via ROXTAR? Klik hier.

Beeld via ROXTAR

Afspraak maken met ROXTAR

Ook geïnteresseerd naar een of meerdere diensten van ROXTAR? Neem vrijblijvend contact op, bespreek jouw doelen en profiteer van de vele mogelijkheden van online marketing voor jouw bedrijf.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Toe aan me-time? Bij deze Amsterdamse beauty- en massagesalon kom je compleet tot rust”

Toe aan me-time? Bij deze Amsterdamse beauty- en massagesalon kom je compleet tot rust

Aangeboden door Heaven Four Amsterdam

Ga naar “Alléén dit weekend: twee hippe Groningers openen een vintage pop-up in Amsterdam”

Alléén dit weekend: twee hippe Groningers openen een vintage pop-up in Amsterdam

Ga naar “Door Trump emigreerde Elyzabeth naar Amsterdam: ‘Nu vertel ik vergeten verhalen van de stad’”

Door Trump emigreerde Elyzabeth naar Amsterdam: ‘Nu vertel ik vergeten verhalen van de stad’

Elyzabeth Gorman

Aanbiedingen

Ga naar “50% korting op een totale bril vanaf 89 euro”

50% korting op een totale bril vanaf 89 euro

 • Specsavers Amsterdam Oostpoort
 • Geldig t/m 31 maart 2023

Topper

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Alle Blue Band kuipjes van € 3,80 voor € 3”

Alle Blue Band kuipjes van € 3,80 voor € 3

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “AH Scharrelkipfiletblokjes 200 of 300 gram van € 3,49 voor € 2,49”

AH Scharrelkipfiletblokjes 200 of 300 gram van € 3,49 voor € 2,49

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “Keuze uit het hele assortiment NIVEA van € 60,98 voor € 31,49”

Keuze uit het hele assortiment NIVEA van € 60,98 voor € 31,49

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 9 april 2023

Vacatures

Ga naar “Planvoorbereider Bouw RSG HBO WO”

Planvoorbereider Bouw RSG HBO WO

 • WR.nl Solliciteren
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Koningsdag in Amsterdam”

Koningsdag in Amsterdam

 • 27 april 2023
Koningsdag AmsterdamKoningsdag Amsterdam
Ga naar “Keti-Koti 2023”

Keti-Koti 2023

 • 1 juli 2023
keti-kotiketi-koti
Ga naar “4 mei 2023 Nationale Dodenherdenking op de Dam”

4 mei 2023 Nationale Dodenherdenking op de Dam

 • 4 mei 2023
Nationale Dodenherdenking op de DamNationale Dodenherdenking op de Dam
Ga naar “Festival Trek”

Festival Trek

 • Van 30 jun t/m 2 jul
Ga naar “Hartjesdag 2023”

Hartjesdag 2023

 • 21 augustus 2023
hartjesdaghartjesdag