Binnenkijken bij HOF1516: ‘We gaan ons meer richten op de borrel en leuke events’

Aangeboden door HOF1516. 11 oktober 2019

De zaak op de hoek van de Hof kennen we allemaal onder de naam Fiji, maar dat is nu verleden tijd. De drie managers Marije Bloemink, Stephanie de Wit en Assia de Jong hebben de zaak niet alleen een totale make-over gegeven, ook de naam is veranderd in HOF1516. Wij namen een kijkje:

Eerst even die naam, want waarom is die veranderd? “We wilden gewoon echt iets anders. Een nieuwe naam, nieuw interieur en nieuw concept”, zegt Stephanie. En dat is gelukt, van de oude Fiji is weinig meer te zien. De kleuren in het interieur van HOF1516 zijn zacht roze, goud en groen. “Het heeft een beetje een beach/nature uitstraling en die hebben we ook doorgevoerd op het terras.”

Tekst gaat verder onder de foto.

HOF1516
©indebuurt Amersfoort

Borrelen maar!

“We gaan ons meer richten op de lunch, borrel en terugkerende events. Elke donderdag tot en met zondag kun je hier lunchen en je eigen borrelplank samenstellen. De borrelplanken zijn niet alleen voor de borrel, maar je kunt ook een goedgevulde plank kiezen als diner. Lekker lunchen? Op de nieuwe lunchkaart staan diverse broodjes, flammkuchen, salades en vegetarische opties. Genoeg keuze, dus” zegt Marije.

De Hof Borrel

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren de dames van HOF1516 ‘De Hof Borrel’. “Tijdens De Hof Borrel kan je genieten van live entertainment en een lekker hapje en drankje tot in de late uurtjes. We zorgen dat er een band staat die leuke nummers speelt. Ook gaan we twee keer in de maand op de vrijdag een event organiseren. We zijn in gesprek met lokale ondernemers om de events vorm te geven. Zo hebben we binnenkort een Fashion event in samenwerking met Nina & Moon, tof hè”, zegt Assia.

Tekst gaat verder onder de foto’s.

©indebuurt Amersfoort
©indebuurt Amersfoort
©indebuurt Amersfoort

Feestje?

“Wil je een feestje geven, bruiloft vieren of receptie organiseren? Ook dat kan”, vertelt Assia. De zaak is geheel of gedeeltelijk af te huren. Wil je het uitbreiden met een buffet/etentje? Dan werken wij samen met Grand Café De Kromme.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HOF1516.. Meer over HOF1516. ontdekken?

HOF1516. cafés

Geopend10:00 - 04:00

Hof 15-16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Lees ook:

Fiji Amersfoort

Fiji Amersfoort krijgt een nieuw concept én een nieuwe naam

Dé zaak op de hoek van de Hof kennen we allemaal onder de naam Fiji, maar daar gaat binnenkort veran...

adv.