Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze 6 interieurstylisten mochten wij binnenkijken

Door Annemarie Degens 24 juni 2019

Binnenkijken bij Amersfoorters blijft een van onze favoriete dingen om te doen. Regelmatig stappen we huizen binnen met zo’n tof interieur dat we er een beetje van onder de indruk zijn. Maar sommige Amersfoorters hebben er nog nét even wat meer kijk op dan anderen, en dat zijn de interieurstylisten natuurlijk. Regelmatig worden we uitgenodigd door interieurstylisten om hun trots, hun eigen inrichting, te komen bewonderen. Deze week blikken we terug op zes interieurstylisten die de voordeur voor ons open zetten!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Bij Matilda in Vathorst

Zeven jaar geleden verhuisde Matilda vanuit het Zweedse stadje Ystad naar Nederland. Voor haar studie, maar ook voor haar liefde Thijs. Na zes jaar in Amsterdam doorgebracht te hebben verhuisde het stel onlangs met hun zoontje Luuk naar de Amersfoortse wijk Vathorst. Een hele verandering, maar missen doet Matilda het zeker niet: “Amsterdam was een andere tijd, dit is de tijd voor familie en thuis.”

Binnenkijken bij Matilda: ‘Ik bracht een stukje Zweden naar Vathorst’

Zeven jaar geleden verhuisde Matilda vanuit het Zweedse stadje Ystad naar Nederland. Voor haar studi...

Bij Quinty in het Soesterkwartier

Nóóit wilde ze in een nieuwbouwhuis gaan wonen, want Quinty is helemaal weg van de karakteristieke eigenschappen van jarendertigwoningen. Tot ze de praktische voordelen van een nieuw huis zonder krakende vloeren ontdekte. Nu woont Quinty samen met haar man Niels en hun twee zoons Jip en Otis in een nieuwbouwwoning aan de rand van het Soesterkwartier.

Binnenkijken bij Quinty: ‘We hebben een beetje liefde teruggebracht in dit huis’

Nóóit wilde ze in een nieuwbouwhuis gaan wonen, want Quinty is helemaal weg van de karakteristieke e...

Bij Maartje in Vathorst

Haar eerste keus was wonen in Vathorst misschien niet geweest, maar inmiddels voelt Maartje zich al behoorlijk thuis in de Amersfoortse nieuwbouwwijk. Nadat ze haar huis bij de Kamp moest verlaten, betrok Maartje samen met haar vriend Maas in februari hun eerste koophuis, dat het stel strak inrichtte met veel grijstinten en industriële invloeden.

Binnenkijken bij Maartje: ‘Ik ben altijd al bezig geweest met interieurstyling’

Haar eerste keus was wonen in Vathorst misschien niet geweest, maar inmiddels voelt Maartje zich al ...

Bij Natasha en Jan in het Vermeerkwartier

Kleuren, printjes, plantjes en overal iets te zien… In het huis van Natascha en Jan in het Vermeerkwartier ben je niet snel uitgekeken. We konden Natascha’s vrolijke interieuruitspattingen al langere tijd volgen via haar Instagramaccount Pracht en Kleur Interieur, maar onlangs mochten we ook aanbellen om eens een kijkje binnen te nemen in haar kleurrijke huis.

Binnenkijken bij Natascha en Jan: ‘We voelen ons thuis in kleur’

Kleuren, printjes, plantjes en overal iets te zien... In het huis van Natascha en Jan in het Vermeer...

Bij Michelle in Vathorst

Ongeveer twee jaar geleden keken we binnen in het huis van Michelle en haar vriend Leon aan de Amsterdamseweg. Ze omschreef de woning als een goede tussenstap: ‘Je hebt alles voor jezelf, maar het is ook weer geen enorm grote mensenhuis’. Verhuizen stond toen al op de planning, en daarom maakten we deze week een nieuwe afspraak met Michelle. In haar nieuwe, echte grote mensenhuis.

Binnenkijken bij Michelle: ‘We hebben een heel andere stijl gekregen’

Ongeveer twee jaar geleden keken we binnen in het huis van Michelle en haar vriend Leon aan de Amste...

Bij Cynthia in het Soesterkwartier

In oktober 2017 ging de grote droom van Cynthia Vastenburg in vervulling: samen met haar vriend kocht ze een oud huis dat ze vanaf de grond af aan opnieuw konden opbouwen. Voor de interieurontwerpster was het een kans om te laten zien wat ze in huis heeft. “Ik kon nu helemaal losgaan. Het is echt ons huis geworden.”

Binnenkijken bij interieurontwerpster Cynthia van Florissant design: ‘Ik ben heel blij met mijn houten varken’

In oktober 2017 ging de grote droom van Cynthia Vastenburg in vervulling: samen met haar vriend koch...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.