Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek de verschillen: het goedkoopste én het duurste woonhuis dat nu te koop staat in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 4 juli 2020

Huizen spotten op Funda is natuurlijk superleuk. Wat nog leuker is om te doen, is het goedkoopste en het duurste huis dat in Amersfoort te koop staat met elkaar vergelijken. Aan jou de taak om de verschillen tussen deze woningen te spotten. Spoiler alert: die opdracht is deze keer niet heel moeilijk. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Het goedkoopste huis dat te koop staat in Amersfoort

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wat een schattig huisje hè? En ja, je hebt gelijk, er moet nog wel het één en ander aan gedaan worden. Een kwastje verf, een nieuwe vloer en een strakke keuken zijn geen overbodige luxe in deze schattige woning. Groot voordeel daarentegen is wel dat deze woning de allergoedkoopste woning is die nu in Amersfoort te koop staat. Misschien dat je daarom nog wat geld over hebt voor een grondige renovatie.

Woonoppervlak

Het woonoppervlakte van het woonhuis aan de Balboastraat is 45 vierkante meter. De woning is grotendeels voorzien van dubbelglas én heeft een achtertuin op het zuidoosten. Minpuntje van de woning is dat hij geen centrale verwarming heeft en dat je er minimaal twee jaar zelf moet wonen.  prima, maar wat als je gezinsuitbreiding krijgt?

De duurste woning die nu te koop staat in Amersfoort

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Achtertuin: check. Keuken: check. Badkamer: check. Tot zover niet heel veel verschillen met de goedkoopste woning die nu te koop staat in Amersfoort, toch krijg je voor ruim twee miljoen behoorlijk wat meer luxe, zoals centrale verwarming en goede isolatie. De woning is verder op een luxe manier afgewerkt en als je autoliefhebber bent kun je hier je lol op. Je stalt je favoriete bolides ook nog eens allemaal binnen, in één van de vele garages.

Afkoelen

Toe aan een verkoelende duik? Zelfs dat kan in de achtertuin van deze woning. Je vindt hier namelijk een riant buitenzwembad. Het woonoppervlak is 358 vierkante meter. Daar past het woonoppervlakte van de goedkoopste woning die nu te koop staat maar liefst 7,9 keer in.

Meer koopwoningen in Amersfoort bekijken?

Even gluren: dit Amersfoortse optrekje staat te koop voor ruim 1,7 miljoen

Je hebt woningen met een inpandige garage én je hebt woningen met een mega inpandige garage. De ruim...

8 x deze woningen in het centrum van Amersfoort staan nu te koop

5 x wonen in een charmante woning in het Amersfoortse Soesterkwartier

Schuitje varen, huisje kopen: 5x deze Amersfoortse huizen aan het water staan net op Funda

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.