Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Woningzoekenden opgelet: er komt een speciaal WoonEvent naar Amersfoort

Door Annemarie Degens 13 januari 2020

Het is geen nieuws dat het nogal uh… op z’n zachtst gezegd druk en krap is op de Amersfoortse woningmarkt. Vorige week nog berichtte het AD over de vooruitzichten, en die zien er niet al te fleurig uit. Niet zo gek dat je als woningzoeker in Amersfoort met allerlei vragen zit. En daarvoor komt er een speciaal WoonEvent voor woningzoekenden naar onze stad.

Op maandagavond 27 januari wordt het gratis WoonEvent gehouden in De Observant. Op dit evenement helpen woonspecialisten woningzoekenden met het beantwoorden van uiteenlopende vragen en ga je samen op zoek naar oplossingen.

Woonvragen

Iedereen met een specifieke woonvraag is welkom. Misschien ben je al een hele tijd op zoek naar andere woonruimte, zoek je informatie over financiële mogelijkheden of over regelgeving in de huur- of koopsector. Benieuwd welke woonvormen er in Amersfoort zijn? Ook daarover vind je informatie bij het WoonEvent. Ook vragen zoals thuis blijven wonen met een zorgbehoefte, de beschikbaarheid van woningen of samen met anderen een woonproject beginnen, kunnen aan de orde komen.

Specialisten

Er zijn verschillende specialisten aanwezig tijdens het WoonEvent. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van woningcorporaties, makelaars, een hypotheekadviseur en een projectontwikkelaar. Tijdens de bijeenkomst ga je samen met ongeveer zes anderen, onder begeleiding van een specialist, in gesprek. De bijeenkomst duurt twee uur waarin twee gesprekken gevoerd worden.

Het WoonEvent vindt maandag 27 januari vanaf 20.00 uur plaats in De Observant. Deelname is gratis, maar je dient je wel vooraf even aan te melden. Dit kan via de website.

ergernissen van huizenkopers huizenmarkt

Zo lastig is het om momenteel een huis te kopen in Amersfoort

Het is momenteel geen pretje om op huizenjacht te zijn in Amersfoort. Het aanbod is niet groot, en v...

Meer over

Wonen

adv.