Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wonderlijk maar waar: Amersfoorts appartement staat te koop voor ruim 1,4 miljoen

Door Juliette Schmitt 5 augustus 2020

Het beroemde Nefkensgebouw, wie kent het niet? De oude autogarage werd tot twee keer toe omgetoverd tot een restaurant. Eind vorig jaar vertrok SHABU SHUBU uit het monumentale pand en sindsdien werd het getransformeerd tot een woongebouw met een boel luxe en extra’s.

In dat monumentale pand staat een appartement te koop voor €1.495.000. Je leest het goed: meer dan één miljoen voor een appartement. Dan mogen we er toch wel vanuit gaan dat het wooncomfort overweldigend is, toch?

Gezamenlijke klusruimte

In het omgetoverde monumentale pand zijn nu twintig luxe appartementen en vier volwaardige penthouses te vinden. Verder zijn er verschillende buitenruimtes met spectaculaire uitzichten, horeca en in de parkeergarage een gezamenlijke klusruimte met werkbank en stopcontacten te vinden. Natuurlijk krijg je er een eigen parkeerplaats en de mogelijkheid tot een aparte garagebox bij.

Uitzicht

Het uitzicht vanuit de verschillende appartementen is spectaculair. De projectontwikkelaar heeft dan ook veel aandacht besteed aan de buitenruimtes van de appartementen. De meeste balkons kijken uit over de binnenstad. De bovenste drie woonlagen van de A-vleugel kijken ook nog eens uit over de Amersfoortse Berg en de Utrechtse Heuvelrug. Veel groen dus én de Onze Lieve Vrouwentoren om uitgebreid naar te kijken.

Het appartement

Het appartement dat voor dit forse bedrag te koop staat heeft de naam A1 gekregen en is te vinden op de eerste verdieping. Het woonoppervlak is 229 vierkante meter en het terras heeft een oppervlakte van 139 vierkante meter. Je kunt de eerste verdieping bereiken via een trap, of kiezen voor luxe en met de lift naar boven gaan.

De woning heeft overigens drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, een apart toilet en een wasruimte.

Ook zo benieuwd wat je precies krijgt voor bijna 1,5 miljoen? Bekijk dan hier de afbeeldingen en de plattegrond.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Verder lezen:

Marianne en Pieter: ‘Ook al zijn alle woningen verkocht, schrijf je toch in op de reservelijst’

Ruim twee maanden eerder dan in eerste instantie gepland ontvingen Pieter en Marianne (73) van der L...

Woning met glazen balkon uit RTL 5 programma staat te koop

Zoek de verschillen: het goedkoopste én het duurste woonhuis dat nu te koop staat in Amersfoort

Even gluren: dit Amersfoortse optrekje staat te koop voor ruim 1,7 miljoen

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.