Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor verandering: twee dagen gratis interieuradvies bij Van Wiefferen

Aangeboden door Van Wiefferen 12 september 2019

Je kent het vast wel: je bent uitgekeken op je huidige interieur, maar weet eigenlijk niet zo goed hoe je het aan moet passen. Gelukkig weten de stylisten van Van Wiefferen daar wel raad mee! Op zaterdag 28 september én zaterdag 16 november kun je bij Van Wiefferen in Amersfoort terecht voor gratis woonadvies. De stylisten van Van Wiefferen gaan samen met een professionele binnenhuisarchitect van de Inspiration Tour jouw droomruimte ontwerpen.

Deze adviesdagen worden al jaren minimaal één keer per jaar georganiseerd bij Van Wiefferen. “Ze zijn altijd een groot succes”, zegt Edith van Wiefferen. “We huren altijd een binnenhuisarchitect in. De stylistes hebben we zelf in dienst. In verband met de enorme belangstelling organiseren we dit jaar niet één, maar twee adviesdagen. Op zaterdag 28 september én zaterdag 16 november.”

Tekst gaat verder onder de foto.

© Inspiration Tour

Kleuren, materialen en stoffen

Klanten krijgen drie kwartier lang advies op maat. Met behulp van styleguides, woonstijlen en video’s laten ze zien hoe je een interieur krijgt dat bij je past. Tijdens het gesprek ga je aan de slag met het maken van een sfeertekening en krijg je suggesties voor kleuren, materialen en stoffen. Zo kun je direct aan de slag! “Klanten krijgen niet alleen een inspirerend ontwerp en materiaaladvies, maar er staat ook een leuke goodiebag voor ze klaar. En er is natuurlijk ook gedacht aan een hapje en een drankje.”

Wil jij advies? Schrijf je dan hier in voor de Inspiration Tour >>>Meer over Van Wiefferen ontdekken?

Van Wiefferen

dienstverlening

Gesloten08:45 - 18:00

Hogeweg 45, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

adv.