Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schuitje varen, huisje kopen: 4 x deze Amersfoortse huizen aan het water staan te koop

Door Juliette Schmitt 1 augustus 2020

Botenverkopers kunnen hun geluk niet op: het lijkt wel alsof ie-de-reen momenteel een bootje aanschaft om in coronatijd het water op te vluchten. Het is ook nog eens prachtig weer en wat is er dan lekkerder dan een verfrissende duik nemen. Het woonlijstje van deze week staat om deze redenen helemaal in het teken van huizen die direct aan het water liggen. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Kleine Koppel

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Niet wonen aan het water, maar op het water! Deze woonboot ligt in de Eem en heeft een toepasselijke Amersfoortse naam. Het schip is gezandstraald en voorzien van een twee-componenten verflaag,  waardoor er minimaal onderhoud nodig is. De woning bevindt zich in het ruim en is ruimer dan je denkt.

Het woonschip is goed geïsoleerd, heeft een moderne cv-installatie, een goede ventilatie en in de woonkamer ligt een geoliede teakhoutenvloer. Doordat de woonboot veel ramen heeft kun je heerlijk genieten van veel licht én natuurlijk van het water.

Brasem

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Deze woning ligt niet alleen pal aan het water, maar heeft ook nog eens een heel toepasselijke naam. Ben je toevallig dol op vissen? Dan kan dit een ideale stek voor je zijn. Je gaat namelijk zitten op je eigen terras en gooit zo je hengel in het water!

Ruimtesonde

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

De naam van deze straat heeft vrij weinig te maken met water. Toch ligt deze ruime half vrijstaande villa met vrij uitzicht, tuin, balkon en riant dakterras direct aan het water. De woning is gebouwd in 1997 en heeft vijf kamers. Het pand heeft een bedrijfsvergunning; ideaal als je van plan bent om vanuit huis te werken.

Griendweg

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Deze woning is gebouwd als grachtenpand en is te vinden in de wijk Vathorst. De royale hoekwoning heeft drie slaapkamers waarvan één gelegen op de begane grond. Vanuit de meest laaggelegen kamer stap je zo via de openslaande deuren de aan het water gelegen tuin in. Heb je nog geen boot? Ga hem dan maar snel aanschaffen, want deze woning heeft een eigen aanlegplaats.

Verder lezen:

Marianne en Pieter: ‘Ook al zijn alle woningen verkocht, schrijf je toch in op de reservelijst’

Ruim twee maanden eerder dan in eerste instantie gepland ontvingen Pieter en Marianne (73) van der L...

4 x wonen in een Amersfoorts monument

Nieuwe, hippe woonwinkel in de binnenstad: ‘We zijn dol op goud en hondjes’

Bizarre huizen te koop: één perceel met drie adressen voor €850.000

Het is niet stil aan de overkant: in deze wijken in Amersfoort komt burenoverlast vaak voor

Woning met glazen balkon uit RTL 5 programma staat te koop

 

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.