Plons! Vier huizen met een zwembad om jaloers op te worden

Door Roeliene Bos 14 juli 2018

Geef toe, je zou met deze temperaturen onwijs graag in je eigen zwembad willen plonzen. Goed nieuws, als je snel bent kun je misschien een van deze vier huizen nog op de kop tikken. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Daam Fockemalaan 93

Foto: Funda
Foto: Funda

Een woord: wauw. Dit huis in het Bergkwartier heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 1.446m2, zes slaapkamers én een zwembad. Drie van de zes slaapkamers hebben hun eigen wastafel en de badkamer is vrij recent nog vernieuwd. Goedkoop is het huis niet, maar dan heb je ook wat.

Prijs: € 1.450.000 k.k.
Bron: Funda

Haarlemmermeerpolder 11

Foto: Funda
Foto: Funda

In Vathorst staat deze luxe twee-onder-een-kapwoning. Naast dat superchille zwembad zit er ook nog een houten sauna in het huis, dus dat is dubbel genieten. En als het te warm is om in de volle zon te zwemmen, kun je altijd in de schaduw afkoelen onder de veranda. Hoeveel meer heb je nodig deze zomer?

Prijs: € 430.000 k.k.
Bron: Funda

Balistraat

Foto: Funda

Nee, het zwembad is niet zo riant als van de voorgaande huizen, maar dit is wel een uiterst schattig huis, nietwaar? Een groot voordeel van dit huis, is dat het in 2015 en 2017 verbouwd is en er nu een grote leefkeuken en een vernieuwde badkamer in zit. Klussen hoef je niet meer, dus je kunt gelijk dat zwembad in.

Prijs: € 735.000 k.k.
Bron: Funda

Hogeweg 190

Foto: Funda
Foto: Funda

Kijk, wij snappen ook wel dat je niet twee miljoen op de bank hebt staan en nu heel erg jaloers naar je scherm zit te staren. Maar zo’n huis moeten we je gewoon laten zien. Je zit midden in de natuur en als je een autofanaat bent, ga je heel hard juichen als je hoort hoeveel auto’s er in de garage passen: minimaal zeven. Zoek jij een plek voor een Bed & Breakfast of wil je een kantoor aan huis beginnen? Loop dan vooral even langs de Hogeweg.

Prijs: € 2.100.000 k.k.
Bron: Funda

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.