Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwbouw Leusden-Zuid: groen wonen met de laagste energiekosten

Aangeboden door ERA Makelaars 14 september 2018

Wonen op loopafstand van Den Treek? Yes please! Bij ERA Makelaars staat sinds kort een supertof nieuwbouwproject te koop in Leusden-Zuid: Loysderhoek. Op vrijdag 21 september is er tussen 16.00 en 19.00 een open dag waarop geïnteresseerden alle informatie krijgen over de nog te bouwen huizen. “Uiteraard met een lekker hapje en drankje”, vertelt Willemijn Willemsen. 

Voor wie nog nooit in Leusden-Zuid geweest is, schetsen we even een plaatje. Het bos is op loopafstand, je bent omringd door prachtige karakteristieke huizen en alle winkels die je nodig hebt, liggen om de hoek. Als je kinderen hebt kunnen ze lopend naar school en als jij in het weekend wil borrelen, fiets je gemakkelijk naar Amersfoort. En kom je terug van je werk, parkeer je je auto op een van de twee parkeerplekken voor de deur. Klinkt goed, nietwaar?

Compleet gasloos

Wat de huizen zelf betreft, daar worden we ook ontzettend vrolijk van. Het kleinschalige project bestaat uit negen huizen, waarvan er acht 2-onder-1-kap zijn en een vrijstaand. “De huizen hebben een karakteristieke architectuur en een kwalitatieve bouw. Dit tezamen met de grote achtertuinen maken het plaatje compleet”, vertelt Willemijn. En het project heeft een primeur: de huizen zijn de eerste huizen in Leusden die compleet gasloos zijn. “Je woont dus heel energieneutraal.” En de prijzen? Die starten vanaf € 555.000 v.o.n.

Open dag Loysderhoek

Nieuwbouwproject in Leusden-Zuid

Enthousiast geworden? Vrijdag 21 september kun je je tussen 16.00 en 19.00 met onder meer de aannemer, makelaar en architect in gesprek over dit fantastische project. Zij voorzien je graag van alle informatie. Verder zijn er interieurstylisten die meedenken over het inrichten van de woning. Je kunt je die dag ook gelijk inschrijven voor de woningen die nog niet onder optie zijn. Wie weet is een van die huizen na 21 september wel van jou. Meer informatie over het project vind je hier.


Meer over ERA Makelaars ontdekken?

ERA Makelaars makelaars

Geopend08:30 - 17:30

Hamersveldseweg 49, Leusden

Bekijk meer:makelaars

adv.