Nog steeds geen huis kunnen kopen? Probeer deze tip eens!

Aangeboden door ERA Makelaars 5 april 2019

Weet je niet meer waar je het zoeken moet in deze overspannen huizenmarkt? Dan kan het helpen om een aankoopmakelaar van Snel ERA Makelaars in te schakelen. Waar mensen het heel normaal vinden om een verkoopmakelaar in de arm te nemen, geldt dat nog niet zo voor de aankoopmakelaar. Dat terwijl er een heleboel op je afkomt. We leggen je graag uit waarom je ze toch eens moet bellen. 

Wat doet een aankoopmakelaar nou eigenlijk?

Een huis kopen is spannend, zeker nu de woningmarkt onder druk staat. De vraag is groter dan het aanbod en veel woningen worden boven de vraagprijs verkocht. Bovendien moet je snel zijn, anders gaat je droomhuis aan je neus voorbij. Hoe voorkom je dit?

Jouw droomhuis

Allereerst maken ze bij Snel ERA Makelaars gebruik van een uniek zoeksysteem zodat jij als zoeker de mogelijkheid hebt om beter, sneller en leuker op zoek te gaan naar jouw toekomstige droomhuis. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Wat ook super handig is, is dat alle buurtinformatie is geïntegreerd in het systeem. Mocht je niet zo bekend zijn met een bepaalde buurt, dorp of stad, dan kan je precies per woning terugvinden in welke buurt deze gelegen is met alle interessante weetjes en praktische informatie daarbij.

‘Met ERA kun je beter, sneller en leuker op zoek naar jouw droomhuis’

Het zoeksysteem Copaan zorgt ervoor dat je veel informatie krijgt over woningen die bij jou passen. Daarbij zijn wij als aankoopmakelaar goed betrokken, zo kunnen wij ook woningen aanbevelen en onze op- of aanmerkingen bij je favoriete huizen zetten. Kortom: actief en persoonlijk contact.

Voordelen

Niks is zo vervelend als je favoriete huis te hebben gevonden online om er vervolgens achter te komen dat het huis al verkocht is. Daarom zorgen de makelaars van Snel ERA Makelaars er voor dat het aanbod realtime actueel is. Ook krijg je alleen huizen en buurten te zien die aan jouw wensen voldoen en de makelaars staan je zowel on- als offline bij met raad en daad. Ook is het selecteren van het huis supermakkelijk, omdat naast ieder huis een match (percentage) staat, inclusief plus- en minpunten. En om de kans dat je achter het net vist zo klein mogelijk te maken, krijg je directe alerts en een dagelijks overzicht per mail.

Bezichtiging

Als je een passende match hebt gevonden plannen ze een bezichtiging in bij de woning. Zo kom je er snel achter of de woning ook werkelijk aan je wensen voldoet. Een aankoopmakelaar bekijkt het huis met andere ogen; zij letten vooral op het onderhoud van de woning en eventuele gebreken.

De juiste match?

Is dit de juiste match? Dan start het onderhandelingstraject. Snel ERA Makelaars adviseert en onderhandelt zodat het beste resultaat wordt behaald. Ook na de onderhandeling zijn ze er voor je, om de koopovereenkomst door te nemen, met je te tekenen én een eventuele bouwkundige keuring te begeleiden. Natuurlijk zijn we er ook bij de inspectie en overdracht bij de notaris. Wij zijn er voor je van begin tot eind.

‘Een huis koop je maar een paar keer in je leven’

Een huis koop je, meestal, maar een paar keer in je leven. Het is verstandig een aankoopmakelaar in te schakelen die je bijstaat; de verkoopmakelaar doet immers hetzelfde voor de andere partij. Vergelijk het met een juridisch geschil: beide partijen hebben een eigen advocaat die hun – tegenstrijdige – belangen optimaal behartigt. Verder praten tijdens een gratis servicegesprek? Bel dan 033 494 77 20.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ERA Makelaars. Meer over ERA Makelaars ontdekken?

ERA Makelaars makelaars

Vandaag gesloten

Hamersveldseweg 49, Leusden

Bekijk meer:makelaars

adv.