Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Grijp je kans! Nieuwe appartementen met vrij uitzicht aan de rand van Amersfoort

Aangeboden door Nieuwbouwproject Laakse Kroon 27 oktober 2020

Het is zover: de nieuwbouwappartementen van Laakse Kroon in Vathorst staan in de verkoop. De woningen zijn onderdeel van nieuwbouwproject de Laakse Tuinen. Wil jij wonen in een prachtige, waterrijke omgeving die uitkijkt over weilanden? Meld je dan snel aan en bemachtig een appartement in de Laakse Kroon.

Verrassend anders: groen en rustig

Aan de Noordwest rand van Amersfoort komen drie gloednieuwe moderne appartementengebouwen. Vanuit verschillende woningen kijk je uit over de polder in de richting van Bunschoten-Spakenburg en over het water van het bevaarbare Riviertje de Laak. Je hoeft alleen de straat over te steken en je bent in het groen! Maar ook vanaf je balkon of terras waan je je in het groen. Tussen de gebouwen vind je namelijk een prachtige daktuin die met kleurrijke bloemen en planten wordt aangelegd.

Tekst loopt door onder de foto

Laakse Kroon
Beeld: BPD – Impressie dakterras

3-kamer en 4-kamer appartementen

De Laakse Kroon II en III bestaan in totaal uit 30 appartementen vanaf € 312.500 v.o.n. Ze hebben allemaal een eigen berging en een parkeerplaats in de parkeerkelder. Ze hebben een woonoppervlak van tussen de 83 en 152 m2. In de keuken, die bij de prijs is inbegrepen kook je uiteraard gasloos. De badkamer is ook inbegrepen en alle woningen van het project worden zeer energiezuinig.

Geschikt voor iedereen

De toekomstige bewoners van de woningen zijn heel verschillend. “De huizen zijn aantrekkelijk voor iedereen”, vertelt projectmanager Martin Leeuwis. “Van senioren die gelijkvloers willen wonen tot jongere stellen en alleenstaanden. En de drielaagse woningen zijn weer prima geschikt voor gezinnen.” Als je dan nog bedenkt dat je binnen een paar minuten op zowel de A1 als de A28 zit, dan is de Laakse Kroon de ideale plek om te gaan wonen.

Tekst loopt door onder de fotogalerij

Beeld: BPD - Impressie vanuit de lucht
Beeld: BPD - Impressie vanuit de lucht
Beeld: BPD - De tuin
Beeld: BPD - Impressie vanbinnen Laakse Kroon
Beeld: BPD - Het appartementencomplex
Beeld: BPD - Het appartementencomplex

Inschrijven voor de Laakse Kroon

De inschrijving voor de koopappartementen sluit op dinsdag 3 november om 15:00 uur. Wil je meer weten over het project? Bekijk dan snel het woningaanbod op de website en vind jouw nieuwe droomwoning.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nieuwbouwproject Laakse Kroon. Meer over Nieuwbouwproject Laakse Kroon ontdekken?

Nieuwbouwproject Laakse Kroon

Wevershoofstraat 164, Amersfoort

adv.