Huis zoekt baas: 5 x deze huizen staan al lang te koop in Amersfoort

Door Annemarie Degens 2 februari 2019

Ze zijn hartstikke leuk, maar toch staan ze al meer dan zes maanden op Funda: deze vijf leuke paleisjes in Amersfoort zoeken al een hele tijd een baas. Wij zetten ze nog eens extra in de spotlight, zodat ze misschien binnenkort een nieuwe eigenaar hebben!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Veel ruimte

Groot gezin, of gewoon heel veel schoenen? Dan zit je in dit huis aan de Roos van Dekemastraat helemaal gebakken: vrijstaand wonen, praktijk of kantoor aan huis, veel kamers, twee badkamers, aan het water gelegen, inpandige garage, tuin op het zuiden, 661 m2 grond en 283 m2 woonoppervlakte. What’s not to like?

Handige Harry

Ideaal voor de handige Harry’s onder ons, want de makelaar geeft het zelf ook al toe: ‘een vrijstaande woonboerderij met diverse voormalige agrarische opstallen, allen sterk verouderd en slecht onderhouden’. Je kunt er dus niet direct in, maar voor wie de droom heeft zijn eigen droomhuis te bouwen is dit dé kans!

Geen tuin

Wonen in een groot huis in nieuwbouwwijk Vathorst? Dat doe je in dit huis aan de Bergenboulevard. De specificaties: zes kamers, woonkamer met terras aan het water, geen tuin en dichtbij de snelweg.

Instapklaar

Meer in Vathorst! Deze ruime, instapklare en moderne familiewoning staat aan de Stavorenstraat 17. De woning heeft vijf slaapkamers en is volgens de makelaar te typeren als ‘modern en tijdloos’. Klinkt ideaal, toch?

 

Na een boel grote familiewoningen en huizen met veel kamers tijd voor iets anders: dit lieve appartement met drie kamers blinkt uit in ruimte, afwerking én locatie. Want van stadscentrum tot openbaar vervoer, van winkelcentrum tot uitvalswegen, alles bevindt zich op loop,- of fietsafstand van dit appartement.

Niet gevonden wat je zoekt?

Er staat nog veel meer moois te koop in Amersfoort.

5 x deze huizen staan nu te koop in het Soesterkwartier

Wonen in het Soesterkwartier is hartstikke hip! Logisch ook wel, want in deze Amersfoortse wijk heb ...

5 x huizen in het centrum van Amersfoort die nu te koop staan

Wonen in het prachtige historische stadscentrum van Amersfoort... Voor veel mensen een droom, en die...

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.