Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de vijf duurste huurhuizen in Amersfoort

Door Charella Hulsbosch 25 augustus 2018

Dat wonen in Amersfoort best duur kan zijn, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Maar hoe zien de duurste huurhuizen van Amersfoort op Funda er eigenlijk uit? Wij hebben de vijf duurste huurhuizen in Amersfoort voor je opgezocht.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijstaande villa

Op bedrijventerrein Calveen staat een villa te huur met een grote oprit en vier ruime slaapkamers. Wil je dit huren? Dan moet je er minimaal twaalf maanden wonen en niet meer dan 24 maanden. Niet rokers en mensen die geen honden hebben, genieten de voorkeur van de verhuurder.

2-onder-1 kapwoning

In Vathorst huur je deze twee-onder-een-kapwoning, met mogelijkheid tot praktijk aan huis óf een vierde slaapkamer. De dakkapellen geven het optrekje net even wat extra sfeer.

Jaren 30 woning

We blijven nog even in het Bergkwartier. Eén van de pluspunten van deze huurwoning, is dat je kids zich lekker uit kunnen leven op de schommel of trampoline in de tuin. De woning wordt gestoffeerd verhuurd en is te huur voor minimaal 12 maanden, maximaal voor 3 jaar.

Monumentaal herenhuis

In het groene Bergkwartier vind je deze huurwoning met maarliefst vier slaapkamers en twee badkamers. En daar krijg je ook nog eens 280 vierkante meter achtertuin bij, met verschillende terrassen. Je hoeft er praktisch niets meer aan te doen.

Een vrijstaande villa

Altijd al zo’n hal met een grote, open trap én een supergrote kroonluchter erboven willen hebben? Deze statige villa vlakbij winkelcentrum Emiclaer is te huur en heeft het allebei.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.