Wauw: dit zijn de duurste huizen die te koop staan bij De Ruiter Makelaarshuis

Aangeboden door De Ruiter Makelaarshuis 11 augustus 2018

Man, wát een mooie huizen staan er te koop bij De Ruiter Makelaarshuis in Amersfoort en omgeving. De meesten van ons dromen alleen maar van zo’n stulpje, maar voor the lucky few ligt dit binnen handbereik. Hoe vet (of mager) je bankrekening ook is, binnenkijken in deze huizen is altijd leuk. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Foekenlaan 21, Soest

Kijk nou hoe mooi! Zie je jezelf al in dat verwarmde (!) zwembad plonzen? Of koken aan dat gigantische kookeiland? Voor de mensen die wel houden van een beetje getut: de badkamer heeft een ligbad, inloopdouche en een dubbele wastafel. Genoeg faciliteiten dus om je uren mee zoet te houden. De villa is relatief nieuw en de dakpannen zijn vorig jaar compleet gereinigd en voorzien van een coating. Met andere woorden: je kunt er eigenlijk zo in.

Schremmersteeg 3, Putten

Over ruimte gesproken, daar heb je bij deze woonboerderij uit 1912 absoluut geen gebrek aan. Het perceel is maar liefst 8.620 m², dat is toch gigantisch? Paardenliefhebbers springen ongetwijfeld een gat in de lucht als ze erachter komen dat zich op dit enorme perceel zes paardenboxen, een rijbak en een weiland bevinden. In 2012 bouwde de huidige eigenaar er ook nog een nieuw achterhuis bij, waar ook weer een stal met twee paardenboxen te vinden is. Niet zo’n fan van paarden? Dan houd je de ruimte toch lekker voor jezelf?

Amersfoortsestraat 109, Soesterberg

Hoe lief! Dit huis ligt dusdanig in het groen, dat eekhoorntjes en konijnen het ook weten te vinden. Dat is ongetwijfeld een stuk gezelliger wakker worden dan in je huidige woning. De royale oprit heeft plaats voor meerdere auto’s, dus je parkeerproblemen zijn ook voorgoed verleden tijd. Hadden we ook al gezegd dat er boven de garage een royale hobbykamer met vloerverwarming ligt? We zien het al helemaal voor ons: jij kijkt aankomende winter naar de konijntjes die door de sneeuw hupsen, terwijl jij ze verwarmd en wel op een canvas schildert.

Roos van Dekemastraat 27, Amersfoort

Deze vrijstaande woning in Schothorst is ideaal als je een bedrijfje aan huis wil beginnen. Aan de oostzijde vind je namelijk een praktijkvleugel met een eigen ingang én extra verdieping. Maar de villa heeft nog meer moois in petto. Wat dacht je van de inpandige garage, tuin op het zuiden, 661 m2 grond en de ligging aan het water? Als je op zoek bent naar een woning die alles heeft, kun je nu stoppen met zoeken. Al vinden we de laatste woning stiekem ook erg leuk, dus doorklikken kan geen kwaad.

Flevostraat 12, Amersfoort

Deze woning ligt dichtbij de binnenstad van Amersfoort en het winkelcentrum bevindt zich op een steenworp afstand, dus qua locatie is dit statige herenhuis uit 1909 een toppertje. Als je je afvraagt waar je het gebouw van kent, dit was de voormalige Koninkrijkszaal van de Jehova’s Getuigen en wordt nu door de stichting aangeboden. Je moet er misschien wat aan verbouwen, maar hóe tof is het om te kunnen zeggen dat je in een voormalige Koninkrijkszaal woont?

Is jouw portemonnee niet vol genoeg voor deze huizen? Niet getreurd! De Ruiter Makelaarshuis heeft genoeg woningen die passen bij jouw woonwensen, ze adviseren je graag.

De Ruiter Makelaarshuis dienstverlening

Nu open08:30 - 17:30

Kamp 6, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.