Deze vier huizen in Amersfoort kun je kopen voor 296.000 euro

Door Charella Hulsbosch 13 februari 2018

In Amersfoort betaal je tegenwoordig gemiddeld €296.000,- voor een koophuis. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Maar wat voor een huis kun je kopen voor dat bedrag? We zetten er vier voor je op een rij.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Het blijkt behoorlijk lastig om precies €296.000,- uit te geven, dus we zochten de huizen zo dicht mogelijk bij die prijs.

Appartement bij het station

Foto: Funda

Dit is een eigen plekje aan het Stationsplein met werkelijk alles om de hoek, van het station tot de binnenstad. Met extra grote slaapkamer, voorheen twee aparte kamers. Ideaal voor mensen die overal dichtbij willen zitten.

Vraagprijs: € 295.000, woonoppervlakte: 101 m².

Bekijk het huis hier op Funda.

Stukje Friesland in Amersfoort

Foto: Funda

Dit stulpje aan de Workumstraat in Vathorst springt er wel echt uit, of zoals de makelaar het omschrijft: wonen in het midden van Nederland met het gevoel van Workum in Friesland. En dan heb je ook nog de vaarroute van Amersfoort naar Bunschoten aan het einde van de straat.

Vraagprijs: € 295.000, woonoppervlakte: 119 m².

Bekijk het huis hier op Funda.

Optrekje uit 1903

Foto: Funda

Loop je liever naar de binnenstad? Dan is er nog wel een huisje te vinden in de Aldegondestraat 7. De woning is gebouwd in 1903 en geheel gerenoveerd. Het heeft alles: van een echte stadstuin tot een dakterras op het zuidoosten.

Vraagprijs: € 295.000, woonoppervlakte: 87 m².

Bekijk het huis hier op Funda.

Klussen? Hier niet

Foto: Funda

Voor dat geld kun je ook in Kattenbroek terecht komen, aan de Tonnekreek om precies te zijn. Ideaal als je niet zo’n klusser bent, want in dit huis hoef je alleen maar je spullen neer te zetten en je bent klaar om daar te gaan wonen.

Vraagprijs: € 295.000, woonoppervlakte: 113 m².

Bekijk het huis hier op Funda.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.