Alles spikspliternieuw: 4 x huizen te koop in nieuwbouwprojecten in Amersfoort

Door Annemarie Degens 16 februari 2019

Amersfoort groeit als een gek uit haar jasje, en dat betekent dat er ook snel nieuwe woningen bij komen. De nieuwbouwprojecten schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond in Amersfoort. Interesse? Wij zochten voor je uit in welke nieuwbouwprojecten in Amersfoort er nog een plekje vrij is.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Stadskeerkring Fase 4

In het pasgebouwde complex Stadskeerkring Fase 4, vlak naast de Meridiaantunnel, zijn nog 21 van de 46 appartementen vrij. Fase vier is het meest in het oog springende gebouw van het project Stadskeerkring, met bijzondere architectonische details en 46 ruime appartementen verdeeld over twaalf verdiepingen. In Stadskeerkring woon je op de perfecte locatie: uit de drukte, maar naast de stad en vlakbij winkels en het station.

• Woonoppervlakte tussen 105 en 132 m2
• Koopprijs tussen de 322.500 en 1.015.000 euro

Meer informatie vind je hier.

Waterdorp paal 16

In Waterdorp, het nieuwste gedeelte van Vathorst, zijn twintig eengezinswoningen in architectuur stijl van de Amsterdamse School gerealiseerd. Het leuke aan Waterdorp is, dat geen huis hetzelfde is door de details, kleurstelling en ligging. Er was keuze uit een vrijstaand huis, tweekapper, geschakelde tweekapper of drie-onder-een-kapwoning met uitzicht op water, maar nu zijn er nog vier woningen beschikbaar. Snel kiezen dus!

• Woonoppervlakte tussen 134 en 142 m2
• Koopprijs tussen de 389.000 en 775.000 euro

Meer informatie vind je hier.

Waterwoningen

Als je het over nieuwbouw hebt, heb je het natuurlijk over Vathorst! Daarom is het ook niet zo vreemd dat er nog een nieuwbouwproject in Vathorst in dit rijtje voorkomt: namelijk het project Waterwoningen. Vlakbij rotonde zeven acht geschakelde twee-onder-één-kap-woningen en twee eindwoningen gerealiseerd. De woningen zijn nu in de verkoop en inschrijven kan nog tot maandag 18 februari. Opschieten dus!

• Woonoppervlakte 142 m2
• Koopprijs 445.000 euro

Meer informatie vind je hier.

Castalia

Woontoren Castalia is gelegen in het supernieuwe Hogekwartier aan het Valleikanaal. Met maar liefst twintig woonlagen een markant gebouw waarbij je, vooral op de hoger gelegen woonlagen, prachtig uit kijkt over binnenstad of richting het buitengebied. In Castalia vind je verschillende woningstypen zoals een tweekamer appartementen met balkon of terras, een driekamer hoekappartementen met balkon of drie – en vierkamer hoekappartementen. De verkoop van Castalia is net van start gegaan en alle 44 appartementen zijn nog beschikbaar.

• Woonoppervlakte tussen 93 en 103 m2
• Koopprijs vanaf 212.000 euro inclusief parkeerplaats

Meer informatie vind je hier.

Niet gevonden wat je zocht?

Er staat nog veel meer moois te koop in Amersfoort.

Huis te koop: Havik 13 Amersfoort, Foto 4 | Foto: Funda

5 x deze huizen van voor 1900 staan te koop in Amersfoort

Voor wie gaat er nog meer niets boven een karakteristiek huis? Niks geen kaarsrechte muren, vloerver...

Huis zoekt baas: 5 x deze huizen staan al lang te koop in Amersfoort

Ze zijn hartstikke leuk, maar toch staan ze al meer dan zes maanden op Funda: deze vijf leuke paleis...

5 x deze huizen staan nu te koop in het Soesterkwartier

Wonen in het Soesterkwartier is hartstikke hip! Logisch ook wel, want in deze Amersfoortse wijk heb ...
Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.