5 x huizen in het centrum van Amersfoort die nu te koop staan

Door Annemarie Degens 12 januari 2019

Wonen in het prachtige historische stadscentrum van Amersfoort… Voor veel mensen een droom, en die kan gewoon werkelijkheid worden! Er staan namelijk heel wat huizen te koop in ons mooie centrum. Kijken jullie mee?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Vers van de pers

Helemaal vers in de verkoop, want pas sinds gisteren op de markt: dit charmante huis aan de Coninckstraat met een geweldige tuin én dakterras, houten vloeren, karakteristieke balken en vol blauwe accenten. Toegegeven, misschien moet je er nog wel wat aan klussen, maar beeld je eens in hoe gaaf dit paleisje daarna is!

Lekker rustig

Middenin de gezellige drukte van De Kamp, maar toch superrustig gelegen is dit appartement aan de Achter Sint Annahof 12. Dit appartement telt vier slaapkamers, heeft een recent verbouwde keuken en een badkamer met bad en douche. Oké, je hebt geen tuin of balkon, maar de binnenstad is toch gewoon je tuin?

Veel voor weinig

In de historische binnenstad van Amersfoort staat deze leuke 3-laagse maisonnette, mét riante garagebox. Dit huis aan Achter de Kamp 33 beschikt over een sfeervolle en royale living, open keuken, praktische badkamer, maar liefst vier slaapkamers en een heerlijk zonnig balkon. Alles wat je wilt, voor een goed prijsje dus!

Rijksmonument

Bij wonen in het centrum dromen veel mensen meteen weg naar wonen aan Muurhuizen. En dat kan! Oké, je moet er een paar zakcentjes voor neertellen, maar dan heb je wel bijvoorbeeld dit snoepje aan Muurhuizen 155. De houten luiken aan de voorzijde van dit Rijksmonument verklappen al dat dit een bijzonder huis is. Tel daar nog de twee badkamers, tuin aan de Weverssingel, vijf slaapkamers en karakteristieke vloeren bij op en je hebt een droomhuisje!

Met sauna

Hij staat al even te koop, en wij kunnen maar niet uitvogelen waarom. Dit huis aan ’t Zand is namelijk een plaatje! Vol karakteristieke elementen, met een heerlijk zonnige keuken, een sauna, een wijnkelder en een master bedroom om van te dromen. Wij zouden het wel weten!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.