Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x handige winkels als je gaat klussen in Amersfoort

Door Juliette Schmitt 18 februari 2020

De dagen worden langzamerhand wat langer en het zonnetje breekt zo her en der al wat vaker door. Het kan vast niet heel lang meer duren voor de lente zich aandient. De voorjaarsvakantie is in volle gang. De ideale tijd om eens lekker in huis bezig te zijn. We zetten vijf Amersfoortse kluswinkels voor je op een rijtje.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Klus de bouwkringloop

Foto: Facebook bouwkringloop Klus

Onder het mom van weggooien is zonde, is er in Amersfoort een heuse kringloop-klus-winkel. Bij KLUS kun je terecht voor nieuwe en tweedehands bouwmaterialen. Alle materialen zijn ingezameld door bedrijven en particulieren. Ben je flink aan het klussen, maar moet je ook op de centjes letten? Ga dan eens langs bij KLUS. Er is van alles te vinden; wastafels, dakpannen, laminaat en nog veel meer. KLUS vind je aan de Zwaaikom 21 en is van maandag tot en met zaterdag geopend.


Meer over KLUS ontdekken?

KLUS bouwmarkten

Gesloten13:00 - 18:00 |10:00 - 17:00

Zwaaikom 21, Amersfoort

Bekijk meer:bouwmarkten

Bouwmarkt PontMeyer

Foto: Facebook PontMeyer Amersfoort

PontMeyer in Amersfoort beschikt over een eigen drive-in. Binnen in deze eigen drive-in staat ook nog eens een team voor je klaar dat van alles weet over gevelsystemen, gevelbekleding, hout, plaatmateriaal en van allerlei andere bouwbenodigdheden. Zoek je iets heel specifieks of iets dat niet op voorraad in de drive-in aanwezig is? Vraag het even na bij de klusspecialisten van PontMeyer in Amersfoort. Naast een uitstekende productkennis belooft PontMeyer ook nog eens een goede service. Hout en plaatwerk kun je direct laten zagen en heb je een aanhanger nodig omdat je auto te klein is? Geen probleem; op aanvraag huur je er eentje bij PontMeyer.


Meer over Bouwmarkt PontMeyer Amersfoort ontdekken?

Bouwmarkt PontMeyer Amersfoort bouwmarkten

Gesloten07:00 - 18:00

Nijverheidsweg Noord 81a, Amersfoort

Bekijk meer:bouwmarkten

Karwei Amersfoort-Vathorst

Bron: Google maps

Ben je niet alleen fan van klussen, maar ook een beetje van decoreren? Dan is Karwei Amersfoort-Vathorst misschien wel de perfecte bouwmarkt voor jou! Bij Karwei koop je namelijk kant-en-klare artikelen of materialen waarmee je zelf aan de slag kunt. En bij Karwei weten ze niet alleen alles van klussen, maar ook van inrichten. De bouwketen volgt woontrends op de voet en laat jou graag kennismaken met deze trends. Bij Karwei vind je vloeren, lampen en meubels en zie je ook nog eens hoe je ze het beste combineert.

[cmpany]

Gamma Amersfoort

Gamma
Bron: Google Maps

Bij GAMMA gaan ze ervan uit dat klanten prima zelf keuzes kunnen maken. De inrichting is daarop aangepast, zodat je alles zelf gemakkelijk kunt vinden en bekijken. En echte doe-het-zelf bouwmarkt dus. Mocht je toch vragen hebben, dan helpt het personeel van Gamma je graag. Laat je inspireren door honderden kleuren muurverf. Bij Gamma mengen ze jouw perfecte kleur met liefde!


Meer over KARWEI bouwmarkt Amersfoort-Vathorst ontdekken?

KARWEI bouwmarkt Amersfoort-Vathorst bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

Euroweg 97, Amersfoort

Bekijk meer:bouwmarkten

Praxis Amersfoort

Foto: Facebook Praxis Amersfoort

Nog een echte doe-het-zelf bouwmarkt is Praxis. In Amersfoort kunnen we zelfs bij twee Praxis vestigingen terecht. Eentje aan de Amsterdamseweg 137 en eentje aan Saturnus 4. Heeft de ene Praxis jouw ideale klusspullen niet, dan kun je altijd nog terecht bij de andere. Praxis is al jarenlang een begrip in Nederland en is er naar eigen zeggen ‘voor de makers’.


Meer over Gamma ontdekken?

Gamma bouwmarkten

Gesloten09:00 - 21:00

Amsterdamseweg 33, Amersfoort

Bekijk meer:bouwmarkten

Lees meer: 

Verhuizen, of toch verbouwen? Zo ziet je huis eruit na een verbouwing door Florissant Design

Ken je dat gevoel? Je hebt eigenlijk het perfecte huis, met alles erop en eraan. Een fijne wijk in A...

Huren in de binnenstad: deze appartementen staan nu te huur in Amersfoort

Huisje, boompje, lege portemonnee: dit is de gemiddelde verkoopprijs van een woning in Amersfoort

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.