5 x deze huizen staan nu te koop in het Soesterkwartier

Door Annemarie Degens 26 januari 2019

Wonen in het Soesterkwartier is hartstikke hip! Logisch ook wel, want in deze Amersfoortse wijk heb je alles dichtbij: de binnenstad, het station, het groen van Birkhoven en laten we leuke zaakjes als Citroen & Peper en 50|50 Coffee niet vergeten. En goed nieuws voor wie verhuisplannen naar het Soesterkwartier heeft, er staat namelijk genoeg leuks te koop in de wijk!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

In de Bomenbuurt

De Bomenbuurt, veel meer Soesterkwartier dan dit wordt het niet. Deze gedeeltelijke gemoderniseerde jaren `20 woning in de Palmstraat heeft een bijkeuken en ruime schuur. In de Palmstraat woon je lekker rustig: de straat is autoluw en wordt gekenmerkt door twee gezellige hofjes, waar kinderen lekker op straat kunnen spelen. Tel daar een zonnig voortuintje, een ruime woonkamer met laminaatvloer en drie ruime slaapkamers bij op en je hebt een droomhuisje in het Soesterkwartier!

Aan de Soesterweg deel 1

Ooit deed dit pand aan de Soesterweg dienst als woon/winkelpand. Nu wordt er gewoond en is het pand in vijf delen verhuurd. Dat zorgt voor een nogal niet-alledaagse indeling van het huis, met vijf kamers, drie badkamers én drie keukens. Zit je niet op drie keukens te wachten, dan is het goed om te weten dat de twee keukens los staan en eenvoudig te verwijderen zijn. Gek op tuinieren? Dan zit je bij dit huis met 316 m2 eigen grond helemaal goed.

Aan de Soesterweg deel 2

We gaan nog even verder aan de Soesterweg, want aan zo’n lange straat staan natuurlijk meer paleisjes te koop. Zoals deze jaren ’30 woning op nummer 460 met vier ruime slaapkamers met inbouwkast, een grote, kleurrijk aangelegde tuin en opvallende badkamer met douche én ligbad. Het hele huis is voorzien van een netjes gelegde vloer en strak schilderwerk, dus je kunt er zo in.

In het begin van de wijk

Niet vies van zelf een beetje klussen? Wellicht is deze woning aan de Gerrit van Stellingwerfstraat, aan het begin van de wijk, precies wat jij zoekt. Volgens de makelaar beschikt deze woning namelijk over ‘een prima basis, waar jij als nieuwe bewoner naar eigen smaak en behoefte enige modernisering op kunt uitvoeren’. Niet zo van het verbouwen? Stiekem is dit huis vol karakteristieke houten eigenschappen op zichzelf al heel mooi.

Aan de Noordewierweg

Wie aan het Soesterkwartier denkt, denkt aan de Noordewierweg. Naast de leukste winkeltjes en beste eettentjes, vind je hier ook superleuke woningen! Zoals dit exemplaar aan het begin van de lange straat, op nummer 58. Deze ruime 30’er jaren woning is in de loop der jaren is de woning geheel gemoderniseerd en vergroot. Dat betekent een gloednieuwe keuken, een sfeervolle serre en boven een moderne badkamer.

Niet gevonden wat je zocht?

Elders in Amersfoort staan nog veel meer mooie huizen te koop.

5 x huizen in het centrum van Amersfoort die nu te koop staan

Wonen in het prachtige historische stadscentrum van Amersfoort... Voor veel mensen een droom, en die...

5 x deze huizen op grote hoogte staan nu te koop in Amersfoort

Maandag is het zover, dan nemen we afscheid van 2018 en gaan we knallend het nieuwe jaar in. Het all...
nieuwe huizen in Amersfoort

5 x deze huizen staan sinds nieuwjaar te koop in Amersfoort

Een nieuw jaar vol nieuwe uitdagingen en plannen is begonnen! Hoort verhuizen bij jouw plannen voor ...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.