5 x appartementen met een wáánzinnig dakterras in Amersfoort

Door Roeliene Bos 15 september 2018

Wie zei er ook alweer dat je een huis nodig hebt als je graag buiten wil zitten? Deze appartementen hebben zo’n waanzinnig dakterras, dat ze een tuin volledig overbodig maken.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Piet Mondriaanlaan 479

Een van de penthouses – lees: supergaaf uitzicht – in appartementencomplex 45-High staat te koop. Vanaf je riante dakterras van 56m2 kijk je zo over de hele stad uit. Hoe gaaf is dat wel niet tijdens oud en nieuw?

Langegracht 8A

Oké, wij zijn verliefd op dit uitzicht. Het dakterras zelf ziet er (nog) niet zo spannend uit, maar zet er een paar plantjes en een mooie bank op et voilà. Het dakterras van 67 m2 ligt op het zuidwesten, dus zonaanbidders moeten zeker een ligbedje aanschaffen om daar volop gebruik van te maken.

Forel 148

Als je hier niet genoeg buitenruimte hebt, weten wij het ook niet meer. Dit appartement in Nieuwland heeft namelijk niet een, maar twee terrassen. Een waanzinnig grote van 120m2 en een wat kleinere van 30m2. Door de windschermen en een gedeeltelijke overkapping kun je eigenlijk altijd behaaglijk buiten zitten.

Laakboulevard 240A

In Vathorst staat ook een penthouse te koop, eveneens met een superfijn dakterras. Met een oppervlakte van 66m2 kun je genoeg plantjes en lampjes kwijt om er een supergezellige buitenruimte van te maken.

Forel 146

In hetzelfde complex als appartement nummer 3 vinden we nog een woning met twee hele fijne zonneterrassen, die samen 149m2 groot zijn. Je vindt er een buitenhaard, diverse zitjes, plantenbakken en een laurierhaag, zodat niemand kan zien hoe jij aan het genieten bent. Het terras aan de westzijde is compleet overdekt, dus ook in de winter is het goed uit te houden buiten.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.