4 x extravagante huizen die te koop staan in regio Amersfoort

Door Annemarie Degens 20 oktober 2018

Nu de huizenprijzen in Amersfoort de pan uit rijzen, is het misschien een goed idee eens in de regio op zoek te gaan. Daar staan gelukkig nog genoeg huizen voor een prikkie te koop, ahum! Wij zetten de vier meest extravagante huizen die te koop staan in regio Amersfoort voor je op een rijtje.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stirred, not shaken

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

• Hamersveldseweg 131, Leusden
• 4.950.000 k.k.
Bekijk hier meer foto’s

Als James Bond een optrekje in Leusden zou hebben, kunnen wij ons voorstellen dat dit ‘m zou zijn. De strakke architectuur, de grote ramen, de grote oprijlaan, het langwerpige zwembad… Wij zien meneer Bond hier wel een Martini drinken. En dat allemaal in de landelijke omgeving van de Hamersveldseweg!

Voor paardenliefhebbers

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

• Deuverdenseweg 8, Nijkerk
• 1.625.000 k.k.
Bekijk hier meer foto’s

Paardenliefhebber, we hebben hét optrekje voor jou gevonden. Deze woonboerderij aan de Deuverdenseweg in Nijkerk heeft zes paardenboxen, een ponyweide en een zadelkamer. Wie liever een andere sport beoefent zit hier ook goed, want bij de boerderij zit ook een tennisbaan. Daarnaast biedt deze woning bijna een halve kilometer aan woonoppervlakte en 20.000 vierkante meter perceeloppervlakte. Niet genoeg? Het is mogelijk 4,5 hectare weidegrond bij te kopen.

Als in een sprookje

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

• Jachthuislaan 55, Soest
• 2.675.000 k.k.
Bekijk hier meer foto’s

Wie krijgt er nou geen sprookjesgevoel van dit monumentale landhuis in Soest, inclusief torenkamer, schilderachtig behang en romantisch bruggetje over het water? Om het extra mysterieus te maken heeft dit volledig omheinde pand een ondergrondse gang, waarmee het koetshuis, waar zich het ondergrondse binnenzwembad met buitenterras, sauna en de sanitaire ruimte zich bevinden, bereikbaar is.

Met eigen naam

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

In deze gemoderniseerde woonboerderij in Hoevelaken krijg je bijna het idee in een showroom van Rivièra Maison woont. Dit huis zou namelijk zo uit een woonmagazine kunnen komen. Een greep uit de luxe kenmerken van de woonboerderij, die de naam Willemshoeve draagt: vijf parkeerplaatsen, zwembad, jacuzzi, sauna, een weide voor kleinvee en meerdere bijgebouwen.

• Penningweg 6, Hoevelaken
• 2.300.000 k.k.
Bekijk hier meer foto’s

Nog meer huizen

Afgelopen week keken we naar Amersfoortse huizen met een ‘wow’-factor. Dan kun je lekker dicht bij huis blijven.

Huis te koop: Pascalstraat 29 Amersfoort, Foto 5 | Foto: Funda

4 x Amersfoortse woningen met een ‘wow’-factor

De vraag naar woningen in Amersfoort is een stuk groter dan het aanbod, en dus staan de meeste huize...
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.